Šport > Košarka
24838 ogledov

Luka s komentarjem navdušil Srbe, manj pa ...

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić je zdaj precej bolj zadovoljen s tokratno kolegovo izbiro kluba.

Slovenski reprezentant Mike Tobey se je po svetovnem prvenstvu, kjer je s Slovenijo prišel do sedmega mesta, naposled pridružil svojemu novemu klubu. V naslednji sezoni bo nosil dres Crvene zvezde. 

Po prvi pripravljalni tekmi je bil na voljo srbskim novinarjem, med drugim pa je tudi razkril, kaj mu je dejal reprezentančni kolega Luka Dončić ob spremembi klubske sredine. "Z njim sem se o tem pogovarjal med pripravami v Sloveniji. Dejal mi je, da sem letos definitivno izbral boljši klub kot lani," je za Meridian Sport v smehu dejal Tobey.

Ta je v minuli sezoni sicer branil barve Barcelone, velike tekmice madridskega Reala. V slednjem je pred odhodom v ligo NBA blestel Dončić in z njim postal evropski in španski prvak. Kapetan slovenske reprezentance je od malih nog tudi pristaš Crvene zvezde, zato njegov komentar, ki so ga v Srbiji seveda dobro sprejeli, nikakor ni presenetljiv.

Tudi Dončić bo sicer zelo kmalu vstopil novo sezono, trening kamp moštva Dallas Mavericks se bo namreč pričel že 27. septembra. 

Zasedba iz Teksasa bo tudi odprla NBA predsezono, že 5. in 7. oktobra se bo v Abu Dabiju pomerila s franšizo Minnesota Timberwolves. Sledila bo selitev v Španijo, kjer bo 10. oktobra na sporedu dvoboj z Real Madridom.

Komentarjev 3
  • andrej084 10:13 23.september 2023.

    V reprezentanco je potrebno vkljuciti mlade, kot so Ščuka, Macura iz Ilirije, pa več mora igrati Glas, p Klavžar,..Dragici so prestari, tidi Blažic je stalno poškodovan. Bojim se, da bo Sekulic se tretjič zajebal....

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:05 23.september 2023.

    Glede na to, da je Tobey bil v Barceloni bu mu ob menjavi kluba vsak zagrizen Realovec rekel popolnoma enako in povsem nepomembno je za kateri nov klub gre. Tako, da dragi novinarčki nehajte drek mešat in iskat material za ...prikaži več neke udarne teme tam kjer ga ni!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:12 23.september 2023.

    A po novem rabi vsak soglasje in odobritev od donkeya?

Sorodne novice