Šport > Košarka
2003 ogledov

Najneverjetnejši koš v zgodovini, ki pa ni bil priznan...

košarka, druga argentinska liga Reševalni pas/Twitter
Ko je že delovalo, da bo najbolj nenavaden koš vseh časov odločil zmagovalca, so sodniki goste razočarali s svojo odločitvijo.

Na tekmi končnice druge argentinske košarkarske lige, ki je odločala o potniku v najelitnejše argentinsko košarkarsko tekmovanje, med kluboma Obera Tenis Club (ja, to je resnično ime košarkarske ekipe) in San Isidrom je ob rezultatu 78:77 za domačo Obero prišlo do pravega čudeža.

Do neverjetne situacije je prišlo v zadnji sekundi tekme. Košarkarji Obere so imeli na voljo dva prosta meta. Ko so zadeli prvega, so se odločili namerno zgrešiti drugega, saj bi tako čas lažje potekel, gostje pa bi morali v zadnji sekundi metati iz svoje rakete.

Prav to se je tudi zgodilo, saj je po zgrešenem prostem metu prišel do skoka in žoge gostujoči košarkar ter jo vrgel preko celotnega igrišča. Žoga je zadela obroč, se odbila visoko v zrak, padla na tla ter se od parketa odbila skozi mrežico.

Gostje so od navdušenja ponoreli, zahtevali so, da se koš prizna, toda sodniška ekipa jih je takoj ohladila ter jasno pokazala, da ne bo nič od zmage. Pravila so namreč jasna. Koš ni bil priznan, saj se je čas iztekel, preden se je žoga od igrišča odbila skozi obroč

Alysha Clark Nazorni posnetki Šport Vrhunski košarkarici vdrli v telefon: Ukradli fotografije in video seksa anthony randolph Triler Šport Sodniški škandal, ob katerem je tudi Dončiću zavrela kri
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice