Šport > Košarka
8032 ogledov

Pri Dallasu so se odločili, tako je z Dončićem po novi poškodbi

Luka Dončić Profimedia
Dallas se bo na naslednjih dveh tekmah pomeril z Memphisom, a ...

Dallas Mavericks se po All-Star premoru in po seriji večinoma neuspešnih tekem krčevito borijo za eno izmed šestih mest v zahodni konferenci, ki vodijo neposredno v končnico. Pred petkovimi tekmami so se nahajali na osmem mestu, imeli so enak izkupiček (34-33) kot sedma Minnesota in šesti Golden State, le za zmago pa jim bežijo LA Clippers (35-33).

Zdaj zasedbo iz Teksasa čakata dve zaporedni tekmi z Memphisom, sicer tretjim najboljšim moštvom Zahoda (39-26), ki pa je po številu zmag in porazov izenačen z drugim Sacramentom. Čeprav je vsaka tekma do konca rednega dela še kako pomembna, Dallas jih bo odigral še 15, pa tokrat vsaj na prvem dvoboju z Grizliji ne bo zaigral Luka Dončić. Ta ima težave z levo stegensko mišico, ki ga muči že od konca februarja, ob zadnjem porazu proti New Orleansu pa je predčasno zapustil parket in odšepal v garderobo.

Slaba novica za navijače Dallasa je tudi ta, da je vprašljiv za naslednji dvoboj tudi Kyrie Irving, ki je izpustil trening zaradi 'osebnih razlogov'. "Upamo, da se nam bo lahko pridružil v Memphisu," je dejal trener Dallasa Jason Kidd.

Tudi Grizzlies sicer ne bodo mogli zaigrati v najmočnejši postavi. Zaradi potez izven igrišča, v nočnem lokalu je mahal s pištolo, je že nekaj tekem izpustil prvi zvezdnik Memphisa Ja Morant, pred dnevi si je koleno poškodoval za Grizlije izjemno pomembni novozelandski center Steven Adams, zaradi počene Ahilove tetive pa je sezono že končal Brandon Clarke.

Ja Morant All-Star igralec Šport Policija preiskuje enega največjih zvezdnikov lige NBA, s pištolo je ... Čančar Dončić NBA Šport Zadel v črno: Čančar primerjal Dončića in Jokića Luka Dončić NBA Šport Znani izvidi Dončićeve magnetne resonance Luka Dončić Trenerjeva krivda? Šport Šok! Luka razkril, kako huda je poškodba, Kidd iskal izgovore Luka Dončić NBA Šport Luka je poskušal, a nato odšepal v garderobo, preti mu tudi suspenz
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice