Šport > Košarka
256 ogledov

Še zadnji koščki sestavljanke

Marko Anđelković twitter Petrol Olimpija
Znan še zadnji pomočnik glavnemu trenerju Zoranu Martiću.

Košarkarska ekipa Petrol Olimpija bo v novo sezono krenila s prenovljenim strokovnim štabom. Glavnemu trenerju Zoranu Martiću bodo s klopi pomagali Stipe Modrić, Gregor Hafnar in srbski strokovnjak Marko Anđelković.

Potem, ko sta se v Petrol Olimpijo v vlogi pomočnikov glavnega trenerja vrnila nekdanja zmaja Modrić in Hafnar, je znano tudi ime prvega pomočnika Zorana Martića. To je Anđelković, srbski strokovnjak, ki je minulo sezono deloval na klopi Mega Bemaxa, kjer je vodil moštvo do 19 let, pred tem pa bil član Partizana, Vračarca in Zvezdare. Leta 2017 je bil tudi del strokovnega štaba ekipe Denver Nuggets v poletni ligi NBA v Las Vegasu, v svoji karieri pa se je dokazal tudi kot trener za individualno delo s košarkarji.

Jalek Felton Okrepitev Šport Član Olimpije z znanim stricem in resnimi osebnimi rečmi

Sestava strokovnega štaba državnih prvakov je tako končana, so sporočili iz ljubljanskega tabora. Ekipa se trenutno mudi na pripravah na Rogli, v Ljubljano pa se bo vrnila ob koncu prihodnjega tedna.

"S podpisom pogodbe o sodelovanju z Markom Anđelkovićem je naš strokovni štab za prihajajočo sezono kompleten. Markovo strokovno znanje bo prav zagotovo v veliko pomoč glavnemu trenerju Zoranu Martiću, saj je njegovo preteklo delo v srbskih klubih, povezano z izobraževanjem v Združenih državah Amerike prav zagotovo odlična kombinacija," je dejal direktor Petrola Olimpije Roman Lisac.

Roman Lisac Okrepitev Šport Pri Olimpiji še naprej zbirajo velike talente

"Zahvaljujem se Petrol Olimpiji za zaupanje in ponujeno priložnost, da postanem del tako velike organizacije z bogato zgodovino in tradicijo. Prvi vtisi na treningih so odlični v vseh pogledih, tako v sprejemu strokovnega štaba, kot tudi pri odnosu z igralci, kar je prav zagotovo olajšalo proces prilagajanja na novo okolje. Napravil bom vse, da delam v dobro ekipe in pomagam pri uresničitvi skupnih ciljev. Verjamem, da je pred nami zelo uspešna sezona," pa je povedal Anđelković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice