Šport > Košarka
1998 ogledov

Takšna je kazen za mahanje s pištolo, pri Dallasu potegnili kratko

Ja Morant Profimedia
Znana je kazen za Moranta.

All-Star košarkar Ja Morant je prejel kazen s strani lige NBA za video, ki ga je objavil 4. marca in delil na socialnih omrežjih, na njem pa je v nočnem klubu mahal s pištolo. Suspenz za zvezdnika bo dolg osem tekem, v tem času pa najboljši posameznik ekipe Memphis Grizzlies tudi ne bo prejel plače.

Ja Morant All-Star igralec Šport Policija preiskuje enega največjih zvezdnikov lige NBA, s pištolo je ...

"Morantovo vedenje je bilo neodgovorno, brezobzirno in potencialno zelo nevarno. Ima velik vpliv na številne mlade, ki spremljajo njegovo početje in v njem vidijo vzornika. Svoje početje je resnično obžaloval, dejal mi je, da se je iz tega incidenta veliko naučil. Razume svojo odgovornost do kluba in NBA lige," je ob izrečeni kazni dejal prvi mož lige NBA Adam Silver.

Morant je večino kazni sicer že izpolnil, saj od incidenta dalje ni igral. Pri vsem so kratko potegnili prav pri Dallasu. Ti se krčevito borijo za mesta v končnici in imajo veliko težav s poškodbami, zdaj pa bi lahko proti njim v ponedeljek že zaigral tudi Morant. Tudi brez njega so Grizliji na zadnjih dveh tekmah sicer premagali Mavericks, ki so nastopili brez Luke Dončića in Kyrieja Irvinga.

Kyrie Irving Luka Dončić Skrbi v Dallasu Šport Vrag je odnesel šalo, te besede ne obetajo nič dobrega Luka Dončić NBA Šport Eden najbolj 'umazanih' igralcev lige zbodel Dončića

Memphis bo do konca rednega dela lige odigral še 14 tekem, z izkupičkom 41-17 v zmagah in porazih pa se trenutno nahaja na tretjem mestu zahodne konference. Enak izkupiček ima tudi drugi Sacramento, četrti Phoenix pa je ob tekmi več zabeležil že štiri zmage manj.

Dallas je osmi (35-35), pred sabo ima še ducat tekem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice