Šport > Košarka
3864 ogledov

Luka stopil pred mikrofone ter razkril težo poškodbe in potek rehabilitacije

Luka Dončić Profimedia
Dallas Mavericks nizajo poraze, obenem pa še vedno ne morejo računati na svojega najboljšega košarkarja.

Dallas Mavericks so v resni krizi. Na zadnjih dvanajstih tekmah so zbrali vsega tri zmage ob kar devetih porazih, njihova negativna serija pe je močno vplivala tudi na mesto na lestvici.

Mavs tako trenutno držijo osmo mesto, ki prinaša dodatni turnir za končnico, a so tik za njimi kar štiri ekipe z vsega eno zmago manj, ki bi lahko Mavericke zelo kmalu izrinile iz mest, ki še prinašajo dodatni "play-in" turnir za končnico.

Dallas Mavericks NBA Šport Nova katastrofa Dallasa, neverjetno, kaj je tokrat izjavil Kidd!

Obenem pa mora Dallas skrbeti tudi dejstvo, da so se morali že drugo tekmo zapored znajti brez svojih dveh največjih zvezdnikov, Luke Dončića ter Kyrieja Irvinga. Prav tako je zadnjo tekmo izpustil tudi Christian Wood.

A če se za zadnja dva pričakuje, da bosta nared za prihodnjo tekmo, je situacija z Luko dosti bolj zapletena, kar je Dončić pred zadnjo tekmo Dallasa, ko so Mavericks doma prepričljivo z 88:104 izgubili proti Memphis Grizzlies, katerim je manjkalo kar pet igralcev, med drugim tudi prvi zvezdnik Ja Morant.

Luka je pred tekmo stopil pred mikrofone ter spregovoril o svoji situaciji in razkril, da še ne ve, kdaj se bo lahko vrnil v postavo Dallasa. "Stanje se izboljšuje, dobro delam, opravljam terapije, danes sem stopil že na igrišče, tako da se stvar izboljšuje," je poškodbo stegenske mišice opisal Dončić. Dallas sicer naslednja tekma čaka v noči na četrtek, ko bo gostoval pri teksaškem tekmecu San Antoniu. Če bo lahko računal tudi na pomoč svojega najboljšega igralca, pa zaenkrat še ni znano.

  sveča pogreb grob Iz zlate dobe NBA Šport Pri komaj 55 letih preminil nekdanji NBA as LeBron James Šokiral svet Šport Znani športnik nad NBA zvezdnika: "Je na dopingu, imava istega dilerja!" Luka Dončić NBA Šport Eden najbolj 'umazanih' igralcev lige zbodel Dončića Jason Kidd Igral le 15 minut! Šport Kidd z bizarnim pojasnilom, zakaj ni zaupal svojemu najboljšemu igralcu

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice