Šport > Košarka
13906 ogledov

Iz Dallasa sporočili novo slabo novico glede Luke Dončića

Luka Dončić Profimedia
Dallas Mavericks v zadnjem času niti približno ne blestijo, obenem pa še naprej ne morejo računati na Luko Dončića.

V noči na torek se na delo vračajo košarkarji NBA ekipe Dallas Mavericks, ki pa še vedno ne bodo mogli računati na pomoč svojega prvega zvezdnika Luke Dončića. Iz kluba so namreč že sporočili, da bo Luka po poškodbi stegenske mišice izpustil še drugo zaporedno tekmo proti Memphis Grizzlies.

Slednji so pred dnevi na domačih tleh slavili s 112:108, ko so se Mavericks morali znajti brez obeh svojih dveh največjih zvezdnikov. Poleg Luke je manjkal tudi Kyrie Irving, ki je po težavah s stopalom še vedno vprašljiv tudi za tokratni obračun v Dallasu. Ostali igralci naj bi bili na voljo glavnemu trenerju Jasonu Kiddu.

Zaenkrat še vedno ni znano, kdaj se bo Luka vrnil na igrišče, a dejstvo, da so iz kluba že dan pred tekmo sporočili, da zagotovo še ne bo pripravljen, zagotovo ne obeta nič dobrega, saj bi mu ekipa v primeru zdravstvenega napredka lahko spremenila status nastopa v "malo verjeten" ali celo "vprašljiv". Navijači tako še naprej tavajo v temi, kdaj se bo njihov prvi zvezdnik vrnil na igrišče.

Dallas je sicer v precejšnjih težavah, saj igra zadnje čase zelo slabo, na zadnjih enajstih tekmah pa je ob kar osmih porazih uspel zmagati le trikrat.

Jason Kidd Igral le 15 minut! Šport Kidd z bizarnim pojasnilom, zakaj ni zaupal svojemu najboljšemu igralcu

Mavericks tako nestrpno čakajo vrnitev svojih dveh največjih zvezdnikov, saj vztrajno drsijo po lestvici, kjer trenutno še zasedajo sedmo mesto na zahodu, ki prinaša mesto v dodatnem turnirju za končnico, a imajo vsega eno zmago prednosti pred Utah Jazz in Los Angeles Lakers, ki se na 11. in 12. mestu nahajajo na mestih, ki ne prinašajo niti "play-in" turnirja.  Nad Mavericks so se tako zgrnili črni oblaki.

Luka Dončić NBA Šport Eden najbolj 'umazanih' igralcev lige zbodel Dončića Dallas Mavericks NBA Šport Dallas znova poražen, Dragić prvič na klopi svoje nove ekipe Luka Dončić NBA Šport Pri Dallasu so se odločili, tako je z Dončićem po novi poškodbi Čančar Dončić NBA Šport Zadel v črno: Čančar primerjal Dončića in Jokića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice