Šport > Košarka
6227 ogledov

V debato o Luki in Lillardu se vključil tudi Dončićev trener

Luka Dončić Rick Carlisle Rockets Mavs Profimedia
Svoje mnenje je podal tudi Rick Carlisle.

Iz vodstva lige NBA so v noči na petek sporočili, da se je slovenski čudežni deček svetovne košarke Luka Dončić uvrstil v prvo peterko igralcev iz Zahoda.

luka dončić Glasovali proti Šport NBA igralci Luki prisolili zaušnico! Niso ga želeli v prvi All-Star peterki

Mladi zvezdnik ekipe Dallas Mavericks bo tako ob Stephenu Curryju predstavljal branilski par iz Zahoda, kljub temu da si je večina košarkarjev ter predstavnikov medijev ob asu Bojevnikov želelo v prvi peterki videti prav tako izjemnega Damiana Lillarda.

Oba košarkarja sta bila po točkovanju celo izenačena, a ker je Slovenec dobil več glasov s strani navijačev, je bil na koncu on izbran v prvo peterko, kar je sprožilo številne polemike, saj so mnogi mnenja, da bi moralo mesto pripasti zvezdniku Stezosledcev iz Portlanda.

Luka Dončić, Damian Lillard Mnenje Šport Luka spregovoril o primerjavah z Lillardom za All-Star peterko

Številni analitiki in navijači so tako v zadnjih dneh sprožili plaz kritik na račun mladega Slovenca, ki je tudi sam ponižno izjavil, da je mnenja, da bi moral "Dame" nastopiti v prvi postavi.

A njegovega mnenja ne deli glavni trener Teličkov, ki je stopil v bran svojemu varovancu: "Je na najboljši možni poti za tako mladega igralca. Je eden izmed glavnih obrazov lige. Popolnoma si zasluži biti v začetni postavi All-Star tekme!" ni Carlisle pustil niti malo dvoma, kaj si misli o debati, da bi moral Lillard izpodriniti Luko iz začetne postave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice