Šport > Košarka
1549 ogledov

Z Luko že tvori atomski napad, a vseeno o Dončiću ne najde pravih besed

Josh Richardson Reševalni pas/Twitter
Josh Richardson bi moral biti ob Luki Dončiću in Kristapsu Porzingisu udarna igla v bombastičnem napadu Dallasa.

Dallas Mavericks so lani pod vodstvom Luke Dončića in Kristapsa Porzingisa naravnost kraljevali na nasprotnikovi polovici ter veljali za enega izmed najbolj smrtonosnih napadov lige.

Pred letošnjo sezono so sicer ostali brez zelo pomembnega člena, saj je ekipo v menjavi zapustil eden najboljših strelcev lige, Seth Curry, a so Telički v zameno za brata enega najboljših košarkarjev zadnjega desetletja uspeli v svoje vrste pripeljati še enega odličnega košarkarja, Josha Richardsona.

Nekdanji soigralec Gorana Dragića pri Miami Heat velja predvsem za enega najboljših obrambnih igralcev v ligi, a zato nič manj nevarnega v napadu. Je eden izmed redkih igralcev Dallasa, ki blestijo tako v obrambi, kot v napadu, zato ga bo v novi sezoni čakala zelo pomembna naloga kritja najboljšega košarkarja nasprotnih moštev.

Da bo Richardson nov zvezdnik, na katerega bodo morala biti nasprotna moštva še kako pozorna, pa je jasno že tudi po prvih dveh pripravljalnih tekmah, ko se je Richardson odlično ujel z Dončićem, ter tekmi zaključil z 9 točkami, skokom in asistenco v zgolj 16 minutah na prvi tekmi in 23 točkami, 7 skoki in 2 asistencama v 29 minutah na drugi.

Luka in Josh sta tako pokazala, da bosta v novi sezoni odlično sodelovala na parketu, ko pa so novinarji po koncu druge tekme povprašali Richardsona, kaj si misli o svojem zvezdniškem soigralcu, ta preprosto ni mogel najti pravih besed.

Poizkušal in je poizkušal, na koncu pa mu je preostale le, da je skomignil z rameni ter med smehom izjavil: "Pa kaj se sploh lahko pove o njegovem napadu? Človeku uspe vse, kar si zaželi..."

Ja, na obzorju je novo odlično partnerstvo v vrstah Dallasa. Kaj šele bo, ko se po poškodbi vrne še Porzingis...

Komentarjev 3
  • glocokdo 17:36 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • maketar 14:02 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • Avatar Kenneth_Taylor
    Kenneth_Taylor 11:49 17.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d d0ma. zaslužim 25 tis0č d0larjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice