Šport > Košarka
2740 ogledov

Zvezdnik ekipe Los Angeles Lakers aretiran v Teksasu

Alex Caruso Profimedia
Veliki ljubljenec Staples Centra v Los Angelesu se je znašel v težavah z zakonom.

Organizator igre Jezernikov iz Los Angelesa Alex Caruso je bil v torek aretiran, potem ko je teksaška letališka policija pri košarkarskem zvezdniku odkrila marihuano ter opremo za njeno konzumiranje.

Zvezdnika so aretirali, potem ko so sporno snov odkrili tekom pregleda ene izmed njegovih potovalk, a so ga po plačilu varščine tudi kmalu izpustili.

Caruso si je brez težav lahko privoščil varščino, saj mu je ravnokar potekla dvoletna pogodba z ekipo Lakers, po kateri je zaslužil 5,5 milijona dolarjev, a mu takšni incidenti zagotovo ne pomagajo pri iskanju nove.

Zaenkrat namreč še ni znano, če nameravajo Lakers podaljšati pogodbo igralcu, ki je tekom štirih let, ki jih je preživel v Los Angelesu, beležil vsega 5,9 točk, 2,3 skoka in 2,4 asistence na tekmo, leta 2020 pa je z Jezerniki osvojil šampionski prstan, potem ko je v končnici v povprečju na igrišču preživel 24,3 minute.

Los Angeles Lakers | Avtor: Epa Epa

Je pa zato Caruso postal pravi ljubljenec občinstva v Staples Centru, ki mu bo zagotovo oprostilo tudi uporabo marihuane, ki je med NBA košarkarji precej pogosta, vodstvo pa je celo sprejelo odločitev, da se igralcev sploh več ne testira na to substanco.

Caruso je imel zgolj to nesrečo, da so mu marihuano odkrili ravno v njegovem rodnem Teksasu, eni zmed držav, kjer je še vedno prepovedana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice