Šport > Košarka
1078 ogledov

Zvezdnik ponovno udaril po največjem: "Jordan? Niti med tremi najboljšimi!"

isiah thomas Epa
Nekdanji izjemni organizator igre je sestavil seznam najboljših igralcev, s katerimi se je srečal na košarkarskem igrišču.

"Da sem odvraten človek! To si bodo ljudje mislili, ko si bodo ogledali dokumentarec o meni," s temi besedami je legendarni Michael Jordan najavil hit tv-serijo The Last Dance, ki se osredotoča na njegovo kariero, še posebej pa na zadnjo šampionsko sezono s Chicago Bulls.

Michael Jordan Bivši agent: Šport "Jordan je zavrnil 100 milijonov za dve uri dela"

Toda naj si o Jordanovem karakterju ljudje mislijo, kar hočejo, vseeno ne bi smelo biti dvoma o njegovih košarkarskih sposobnostih! Vsi se verjetno strinjamo, da je največji vseh časov! Ali pač?

Veliki Jordanov rival in sovražnik koncem osemdesetih in v začetku devetdesetih Isiah Thomas namreč "Njegovo leteče visočanstvo" ne uvršča niti med tri najboljše igralce, s katerimi se je kdaj pomeril. Sovraštvo med dvema izmed najboljših svoje generacije je očitno še danes preveliko.

"Kareem Abdul-Jabbar, nato Larry Bird, nato Magic Johnson, nato Michael Jordan in kot zadnji še Julius Erving," je Thomas za CBS Sports ustvaril lestvico petih najboljših košarkarjev ter svojo odločitev tudi pojasnil:

"Jordan s svojo ekipo ni bil uspešen v osemdesetih letih. Preprosto ni bil. Njihova dominantnost se je začela šele v devetdesetih. Takratni Lakers, Pistons, Celtics, vsi smo premagovali Chicago. To, kar Jordana razlikuje od nas, je, da je edini osvojil tri šampionske prstane zapored. Toda niti enega ni osvojil v času, ko so bili Magic, Bird, ali Dr. J na vrhuncu."

jordan thomas Ne more verjeti Šport Jordanov napad ga je šokiral: "Nikoli ni bil sovražen do mene." michael jordan Ne bo pozabil Šport Jordan po 30 letih: "Ne boste me prepričali, da ni bil kreten!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice