Šport
6740 ogledov

Krožišče v barvah Vuelte, ogromen transparent na skakalnici

Primož Roglič Vuelta Epa
Domači kraji Primoža Rogliča so z navdušenjem sprejeli nov uspeh rojaka.

Skupna zmaga Primoža Rogliča na dirki po Španiji je Slovenijo pahnila v kolesarsko evforijo, najbolj izrazita je bila v Zasavju.

Šport Kisovec praznuje v solzah sreče

Občina Zagorje ob Savi, kjer se nahaja Rogličeva domača vasica Strahovlje, je sedaj že vajena uspehov. Že leta 2017, po Rogličevi zmagi na kraljevski etapi francoskega Toura, je bilo krožišče sredi Zagorja povsem zaznamovano z rumeno barvo, barvo vodilnega na dirki po Franciji in barvo moštva Jumbo-Visma.

Ob letošnjih fenomenalnih vožnjah na italijanskem Giru je bilo omenjeno krožišče obarvano v rožnato, ki krasi najboljšega na tej sloviti dirki.

Primož Roglič Velik favorit Šport Roglič na SP po novo kolajno

In najbrž ste že uganili, v kakšnih odtenkih se je krožišče kopalo tokrat. Seveda je prevladovala rdeča, barva majice za najhitrejšega na španski pentlji.

Primož Roglič Zagorje | Avtor: Facebook Facebook

V Kisovcu, mestecu med Zagorjem in Strahovljami, kjer je Roglič začel svojo skakalno kariero, so ob množičnem navijanju za svojega rojaka na skakalnico postavili ogromen napis s pomenljivima besedama - ROGLA RAKETA.

Primož Roglič Kisovec | Avtor: Facebook Facebook

Jesus Ezquerra Med etapo Šport To je najbolj romantičen trenutek Vuelte
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice