Šport > Moto športi
110 ogledov

Mercedesa presenetljivo neuspešna v kvalifikacijah Interlagosa

Max Verstappen Profimedia
Verstappnu kvalifikacije v Braziliji.

Nizozemec Max Verstappen je v današnjih kvalifikacijah pred nedeljsko dirko formule 1 za veliko nagrado Brazilije postavil najhitrejši čas. Dirkaču Red Bulla, ki si je privozil drugi pole position v karieri, se je najbolj približal Nemec Sebastian Vettel s Ferrarijem, tretji je bil svetovni prvak, Britanec Lewis Hamilton z Mercedesom.

Četrti čas kvalifikacij na progi Interlagos si je pridirkal drugi voznik Ferrarija Monačan Charles Leclerc. Ta bo sicer dirko začel z deset mest slabšega startnega položaja, saj je menjal motor svojega dirkalnika.

Peti čas je postavil Finec Valtteri Bottas (Mercedes), šestega pa Tajec Alexander Albon (Red Bull).

Nedeljska dirka, predzadnja v sezoni, se bo začela ob 18.10.

Willi Weber Michael Schumacher Skriva resnico? Šport Nekdanji menedžer: "Schumacherjevo ženo je strah!" Nad Ferrari Šport Verstappen zatresel paddock F1: "To se zgodi, ko nehaš goljufati!" verstappen hamilton Nesprejemljivo Šport Verstappen znorel: "Lewis nas je vse zaje***!" sergio perez Nepravično Šport Dokaz, kako žalostna je formula 1
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice