Šport > Nogomet
4088 ogledov

Brutalen pretep nogometašev, vanj se vključili tudi navijači in policija

The Strongest Epa
Zadnji dan leta 2020 je v Boliviji zaznamoval velik nogometni incident.

Na zadnji dan leta 2020 smo bili v Boliviji priča epskemu spopadu za naslov nogometnega državnega prvaka, potem ko sta najboljše tri ekipe lige pred zadnjim kolom delili vsega dve točki.

A bolj kot spektakularen boj za naslov je poslednje kolo zaznamoval neverjeten množičen pretep, čigar posnetki so kmalu zaokrožili po svetu.

Blooming, ki se je še boril za mesto, ki vodi v kvalifikacije za Copa Sudamericana, je pričakal moštvo The Strongest, ki je držalo drugo mesto na lestvici ter upalo, da bi ob spodrsljaju ekipe Always Ready lahko osvojilo naslov prvaka.

The Strongest | Avtor: Epa Epa

Domačini so sicer povedli že v 4. minuti, a so gostje v nadaljevanju tekme uspeli uprizoriti preobrat ter slaviti s 3:1. V zadnjih trenutkih tekme, ko se je zgolj čakalo na sodnikov poslednji žvižg, pa je ena izmed petard priletela na igrišče ter eksplodirala v bližini gostujočega nogometaša.

Ta je padel kot pokošen, kar je zelo razjezilo že tako iznervirane domače nogometaše. Vse se je nato le še stopnjevalo in kmalu smo bili priča množičnemu pretepu, v katerega pa so se vključili tudi domači navijači, ki so vdrli na igrišče ter napadli gostujoče nogometaše. Situacija se je umirila šele po posredovanju policije.

The Strongest pa kljub zmagi niso postali državni prvaki, saj so Always Ready v gosteh premagali Nacional Potosi z 2:0 ter tako zadržali točko prednosti.

Bloomings pa so zaradi omenjenega poraza ostali brez Copa Sudamericane, saj so končali na 9. mestu, 8. mesto, ki pa še prinaša to željeno tekmovanje, je tako pripadlo Vintu, ki je zbral enako število točk, a imel boljšo razliko v golih.

Bolivijska liga | Avtor: FlashScore.si FlashScore.si

Komentarjev 1
  • rospioti 10:36 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

Sorodne novice