Šport > Nogomet
1812 ogledov

Gareth Bale med slavjem na epski način ponižal Real Madrid ter Zidana

Gareth Bale Reševalni pas/Twitter
Med tekmo proti Azerbajdžanu so navijači Walesa Garethu Balu prepevali "Wales. Golf. Real Madrid. V tem vrstnem redu!". Bale pa je po odločilni zmagi nad Madžarsko in uvrstitvijo na Euro razgrnil zastavo z enakim sporočilom.

Gareth Bale si že dalj časa želi zapustiti Real Madrid. Po vrnitvi Zindedina Zidana na madridsko klop pa se je dokončno končala ljubezen med španskim velikanom in valižanskim nogometnim mojstrom. 

gareth bale Izzval ogorčenje Šport Še en dokaz, da Bale sovraži Real Madrid

Bale pa je sicer znan kot velik oboževalec golfa, tako da so mu valižanski navijači tekom tekme z Azerbajdžanom ves čas prepevali: "Wales. Golf. Real Madrid. V tem vrstnem redu."

Po zmagi Walesa nad Madžarsko, ko so si še kot zadnji zagotovili nastop na Evropskem prvenstvu, pa Bale ni več mogel zadrževati svojih čustev, tako da je sredi velikega veselja pograbil zastavo prav z omenjenim sporočilom ter slavil z njo v rokah.

"Slišal sem pesem o Walesu, golfu in Realu, še posebej tik pred koncem tekme, ko sem se usedel na klop, ter se tam temu smejal s svojimi soigralci. Gre za navijaško šalo, to je vse. Pač smo proslavljali uvrstitev na Euro, vse skupaj je bilo zgolj zafrkavanje," je situacijo pokomentiral Bale.

Vse skupaj se sicer nanaša na izjavo športnega direktorja Reala Predraga Mijatovića, ki je izjavil: "Nisem se pogovarjal z Garethom, toda ko ga vidim, kako igra in kako preživlja prosti čas, dobim občutek, da je prva stvar, na katero misli, Wales, nato pride na vrsto golf, medtem ko je Real Madrid šele na tretjem mestu."

Gareth Bale Madrid Karte na mizi Šport Bale grozi Realu: "51 milijonov, ali pa ostanem in igram golf!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice