Šport > Nogomet
2723 ogledov

Gareth Bale v velikih težavah pri Realu

Gareth Bale Reševalni pas/Twitter
Valižanski zvezdnik

Wales se je v zadnjem krogu kvalifikacij z zmago nad Madžarsko, oba zadetka je dosegel član Juventusa Aaron Ramsey, ponovno prebil na evropsko prvenstvo, ob tem pa je predvsem navijače Reala zmotilo slavje Valižanov. Zvezdnik madridskega kluba Gareth Bale je namreč s soigralci poziral ob zastavi, ki je zelo razburila tudi novinarje pri športnem časopisu Marca. Ta je dobro povezan z Realom.

"Wales. Golf. Real. V tem vrstnem redu," je namreč pisalo na zastavi. Gre za odgovor navijačev valižanske reprezentance na izjavo, ki jo je pred nekaj časa podal nekdanji nogometaš in športni direktor Reala Predrag Mijatović. "Z Balom se nisem pogovarjal, a ko ga vidim igrati in slišim, kako preživlja prosti čas, imam vtis, da je prva stvar na katero misli Wales. Nato je na vrsti golf, šele na tretjem pa Real," je izjavil Črnogorec.

Številni Valižani so odgovor zapisali na svoje zastave, ena izmed njih pa se je na zelenici znašla tudi ob trenutkih veselja. Bale se je z njo brezskrbno slikal, kar pa pristašem Reala ni bilo všeč, z vsemi topovi pa so nad njega krenili pri Marci.

Ti so ob Balovi fotografiji zapisali: "Nehvaležen. Izgubljen. Brez spoštovanja. V tem vrstnem redu."

"Odločitev, da se norčuje iz kluba, ki mu na leto izplača 17 milijonov evrov, ki mu daje priložnosti tudi, ko ne igra dobro, ki mu stoji ob strani, kljub nogometaševem zavračanju, da bi se po šestih letih vsaj delno inetegriral v kulturo mesta in države v katero je prišel delati in živeti, igralčevo pomanjkanje profesionalnosti ter številne poškodbe, ne povedo veliko le o tem, kakšen nogometaš je Gareth BAle, amapak tudi kakšen je kot človek," so še zapisali pri Marci.

Gareth Bale Huda provokacija Šport Gareth Bale med slavjem na epski način ponižal Real Madrid ter Zidana

Balu se tako obeta kar nekaj neprijetnih vprašanj, a verjetno mu ne bo treba dolgo odgovarjati na njih. Vsa vrata so počasi že zaprta, že v zimskem prestopnem roku, ki se začne januarja, bo najverjetneje zapustil klub. 

Gareth Bale | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice