Šport > Nogomet
609 ogledov

Italijo je popeljal do naslova, a nima pogodbe

Giorgio Chiellini Epa
Kapetan italijanske reprezentance je trenutno brez kluba.

Giorgio Chiellini je brez pogodbe od 30. junija, ko mu je potekel dosedanji dogovor z Juventusov. Nogometašev zastopnik je izjavil, da bi moral podaljšanje sodelovanja prvi ponudil torinski velikan, a ta tega ni storil. Chiellini bo sicer naslednji mesec dopolnil 37 let, na pravkar končanem evropskem prvenstvu pa je bil eden ključnih mož za uspeh Italije.

"Potrebni sta dve strani, da pride do dogovora. Giorgio je odšel na Euro in se popolnoma osredotočil na prvenstvo. Ni težav u Juventusom. Dogovorili smo se, da se bomo sestali po zaključku EP, a se to še ni zgodilo. Oni morajo narediti prvi korak. Do danes nihče z nami ni stopil v stik. Čakamo na Juventus, da nas obvesti o začetku pogajanj," je dejal Chiellinijev agent Davide Lippi.

Roberto Mancini Azzurri Šport Pred tremi leti brez SP, nato je prišel ta mož navijači Euro 2020 TV finale Komentar Šport Zakaj nas ni zraven? Leonardo Bonucci Takoj po tekmi Šport Tako se je italijanski junak norčeval iz Angležev

Ta je zatrdil, da njegov varovanec ne razmišlja o koncu kariere, še zlasti, ker bo že naslednje leto na sporedu svetovno prvenstvo. "Razmišljanje o tem, da bi končal kariero, je noro. Neverjetno je, kar mu je uspelo po poškodbi ligamentov. Njega naprej žene strast do nogometa, na evropskem prvenstvu pa smo videli, da je ta strast še vedno zelo močna. On je že leta simbol Juventusa in zdaj čakamo, da se oglasi klub," je zaključil Lippi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice