Šport > Nogomet
5098 ogledov

Nekdanji soigralec: "Ronaldo je zmešan!"

Evra Ronaldo Reševalni pas/Twitter
Patrice Evra je nekdanji soigralec Cristiana Ronalda. S portugalskim zvezdnikom je delil slačilnico Manchester Uniteda. Za ITV Sport je podal nekaj zanimivih izjav o zvezdi Reala.

Cristiano Ronaldo  je v petek s hat-trickom prinesel Portugalski točko na derbiju proti Španiji. Še posebej spektakularen je bil zadnji zadetek, ki ga je z izjemnim prostim strelom dosegel v 88. minuti.

Ronaldove predstave in goli so dokaz njegove neverjetne želje po zmagi. Točno to željo po zmagah pa je komentiral tudi njegov bivši soigralec Patrice Evra.

"Proti Riu Ferdinadu je igral namizni tenis in izgubil. Vsi smo začeli vzklikati, kar je zelo razjezilo Ronalda. Poslal je svojega sorodnika, da mu kupi mizo za namizni tenis, na kateri je dva tedna vsako sekundo prostega časa treniral. Nato je izzval Ria in ga pred nami vsemi premagal," je za ITV Sport izjavil Evra.

"Takšen je Cristiano. Zato sploh nisem presenečen, da hoče zmeraj osvojiti še eno Zlato žogo ter da mu je glavni cilj slaviti na Svetovnem prvenstvu," je nadaljeval Evra.

Kljub temu, da ima že 33 let, se Ronaldo ne ustavlja. Za Real je v prejšnji sezoni na 44 tekmah zabil prav toliko zadetkov ter  drastično pripomogel pri osvojitvi Lige prvakov.

Evra trdi, da je Portugalec obseden z delom na svojem telesu: "Če vas Cristiano povabi na večerjo, vam toplo svetujem, da povabilo zavrnete. Rekel mi je: 'Patrice, oglasi se po treningu pri meni.' Seveda sem povabilo sprejel."

"Bil sem zelo utrujen,sedel sem tam za mizo, a na njej samo solata ter piščanec... Mislim si ok, nič hudega, sicer je bila na mizi samo voda, nobenega soka... Upal sem, da temu sledi neko dobro meso, toda to je bilo to... On pa neha jesti, vstane in se začne igrati z žogo, izvaja tam neke trike."

"Nato mi naroči, naj se še jaz vstanem, da si bova podajala, ne da bi nama žoga padla na tla. Malo sem bil presenečen, vprašal sem ga, če lahko pojem do konca, a je zgolj rekel: 'Ne, ne, greva igrat.' Ni mi preostalo drugega, kot da se mu pridružim. Nato je predlagal bazen, kar me je razveselilo, sledila pa sta savna in jacuzzi."

"Vprašal sem ga, če sem bil povabljen k njemu, ker je to del priprav na jutrišnjo tekmo, ali resnično tako pogosti svoje goste? Zato ne priporočam obiska Ronalda. Ker je zmešan! On je stroj. Pri njemu se trening nikoli ne konča," se je razgovoril Evra.

Komentarjev 1
  • Ejsi_Disi 07:40 20.junij 2018.

    A še kar niste vključili črkovanja oz. preverjanja slovnice? Toplo priporočam, ker še v 5. razredu osnovne šole so bolj pismeni. Opseden, vstati se?!?!

Sorodne novice