Šport > Nogomet
724 ogledov

Nekdanji trener Olimpije prevzel srbsko reprezentanco

Ilija Stolica SPS/NK Olimpija
Neška Milovanovića bo na klopi mladih srbskih reprezentantov nasledil Ilija Stolica.

Novi selektor mlade nogometne reprezentance Srbije v starostni kategoriji do 21 let je v ponedeljek postal Ilija Stolica, ki bo debitiral 11. oktobra proti Bolgariji, je danes sporočila Nogometna zveza Srbije.

Stolica je v aktivni igralski karieri igral za številne klube v Srbiji in tujini, kot trener pa je bil na klopeh Voždovca, Vojvodine in Olimpije, vodil pa je tudi srbski selekciji do 16 in 17 let.

Kot trener Olimpije je zamenjal Igorja Bišćana, ki je medtem prav tako postal selektor mlade reprezentance Hrvaške, a je Olimpijo vodil le na petih uradnih tekmah ter je bil hitro zamenjan.

nogomet Olimpija Ljubljana - Qarabag Olimpija Šport Po petih tekmah slovo trenerja Rok Kronaveter Olimpija Šport Kronaveter potrdil, da sta se sprla s trenerjem

Cilj Stolice na klopi mladih "Orlov" bo uvrstitev na prihajajoče Evropsko prvenstvo ter predvsem afirmacija mladih nogometašev, je sporočil direktor Nogometne zveze Srbije, Vladimir Matijašević: "Stolica je že delal z njimi, dobro jih pozna, in zato je odločitev padla nanj. Tu so nam vedno cilj rezultati ter predvsem preboj mladih nogometašev v a reprezentanco."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice