Šport > Nogomet
10559 ogledov

V priporu ga obiskujejo manekenke, prireja razuzdane zabave

ronaldinho Epa
Pripor bi lahko bil tudi slabši.

Nogometni zvezdnik Ronaldinho zadnje mesece preživlja v hotelu v Asuncionu, kjer čaka na sojenje, ki se bo začelo 24. avgusta. Sloviti Brazilec je bil sicer aretiran marca, ker je v Paragvaj, kjer bi moral nastopiti na dobrodelni tekmi, pripotoval s ponarejenim potnim listom.

Moral je v zapor, kjer pa se mu ni godilo pretirano slabo. V zaporu je med drugim zaigral tudi na nogometnem turnirju, njegova ekipa je v finalu zmagala z 11:2. Ronaldinho je dosegel pet golov, pri ostalih šestih je bil asistent.

Potem ko je uspel zbrati milijon in pol dolarjev za varščino, je bil skupaj z bratom izpuščen iz zapora, od takrat pa se nahaja v luksuznem hotelu Palmoroga v paragvajskem glavnem mestu. Dobil je stroga navodila, kako sem mora vesti v priporu, a so pri mediju Hoy zapisali, da se Brazilec ne drži pravil.

Osebje hotela je opazilo, da v njegov apartma prihaja na desetine manekenk, ki jih Ronaldinho na velikih in po mnenju Hoyja razuzdanih zabavah časti s pijačo in dragimi darili. S tem naj bi brazilski zvezdnik kršil strogo omejene stike z zunanjim svetom, za svoje početje pa bi tako lahko dobil še dodatno kazen.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Barviolla
    Barviolla 01:08 14.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

Sorodne novice