Šport
251 ogledov

O domnevnem koncu kariere naposled spregovoril tudi Brady

tom brady Epa
Legendarni podajalec še ni sprejel dokončne odločitve.

"Ni še napočil čas, da sprejmem končno določitev," je o morebitnem koncu športne poti izjavil 44-letni Tom Brady, za mnoge najboljši igralec v zgodovini ameriškega nogometa. Minuli teden je sicer ESPN objavil novico, da se bo po izpadu iz končnice legendarni podajalec odločil za upokojitev.

To informacijo sta kasneje demantirala tako Bradyjev oče kot igralčev zastopnik, zdaj pa se je oglasil tudi sedemkratni zmagovalec Super Bowla. Lani ga je osvojil z moštvom Tampa Bay Buccaneers, šestkrat prej s franšizo New England Patriots. Petkrat je bil izbran za najkoristnejšega igralca Super Bowla.

"Še vedno se nahajam v procesu razmišljanja. Ne želim hiteti in sprejemati hitrih odločitev. Navsezadnje gre za zelo pomembno reč v mojem življenju. Ko bom začutil, da je napočil pravi trenutek, bom tudi podal svoje končno mnenje," je še povedal Brady.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice