Šport
68 ogledov

Po izjemnih skalpih osma igralka sveta vendarle previsoka ovira

Polona Hercog Profimedia
Polona Hercog pokleknila pred osmo igralko sveta.

Odlične predstave najboljše slovenske teniške igralke Polone Hercog na 8,2 milijona dolarjev vrednem turnirju serije premier mandatory v Pekingu so se končale v tretjem krogu oziroma osmini finala. Mariborčanka je morala po dveh urah in 17 minutah priznati premoč osmi igralki sveta, Nizozemki Kiki Bertens, ki je slavila s 7:6 (6), 2:6 in 6:3.

Hercogova je na Kitajskem vpisala dve zmagi proti nemškima igralkama Juliji Görges in Angelique Kerber, za to je zaslužila dobrih 85.000 dolarjev ter dobila 120 točk, ki jo bodo na novi razpredelnici WTA popeljale med prvih petdeset igralk na svetu. Pred turnirjem je bila Hercogova 51., najvišje v karieri pa je bila leta 2011 na 35. mestu.

Zhang : Kerber Video Šport Brutalen pretep na znamenitem teniškem turnirju! Navijač pretepel dečka Polona Hercog WTA Šport Hercogova ne popušča, vzela odmeven skalp
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice