Šport
1260 ogledov

Vranješ se je odločil za menjavo

slovenska rokometna reprezentanca Reševalni pas/Twitter
V slovenski reprezentanci se je pred tekmo z gostitelji zgodila kadrovska sprememba.

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Ljubomir Vranješ se je odločil, da pred današnjo drugo tekmo skupinskega dela s Švedsko na evropskem prvenstvu v Avstriji ter na Norveškem in Švedskem poseže po prvi menjavi igralcev.

To je storil na položaju desnega krila, kjer bo Gašperja Marguča zamenjal Mario Šoštarič.

Na drevišnji tekmi proti Švedski, ki se bo v Göteborgu pričela ob 18.15, bodo tako zaigrali vratarja Klemen Ferlin in Urh Kastelic, krilni igralci Darko Cingesar, Blaž Janc, Tilen Kodrin in Mario Šoštarič, zunanji igralci Dean Bombač, Nejc Cehte, Jure Dolenec, Nik Henigman, Borut Mačkovšek, Rok Ovniček in Miha Zarabec ter krožni napadalci Blaž Blagotinšek, Kristjan Horžen in Igor Žabić.

Slovenski vrsti v prvem delu tekmovanja preostaja še ena zamenjava. Selektor Vranješ jo bo lahko unovčil pred zadnjo tekmo proti Švici, ki bo na sporedu v torek, 12. januarja, ob 18.15.

V čakalnici za nastop se sedaj nahajata Marguč in Vid Kavtičnik. Vsaka reprezentanca je sicer v vsakem delu evropskega prvenstva - v prvem in drugem delu ter končnici - upravičena do dveh zamenjav.

EP v rokometu 2020 EP v rokometu Šport Črnogorci izločili Srbe, poraz tudi svetovnih prvakov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice