Volitve 2018
4209 ogledov

Šarec je prepričan, da bo sestavljal novo vlado

Marjan Šarec Anže Petkovšek Marjan Šarec na sedežu stranke LMŠ na dan parlamentarnih volitev.
Marjan Šarec čaka priložnost, da sestavi vlado, ki bo gledala naprej.

Marjan Šarec se je v govoru v volilnem središču zahvalil vsem, ki so šli na volitve, "ker so pokazali, da demokracije deluje, kajti volitve so bistvo demokracije". Izid so pričakali veseli, a z vedenjem, da po volitvah ne bo lahko in da bo sestavljanje vlade naporno. 

"Na tem mestu naj izrečem čestitko zmagovalcu, čeprav ostajamo pri svojih besedah, da se v koaliciji s stranko SDS ne vidimo. Želimo jim srečo pri sestavljanju koalicije," je zmagovalcem zaželel Šarec. V LMŠ si želijo sredinske vlade, ki bo razvojno naravnana in usmerjena v prihodnost. 

Volitve 2018, volilno soočenje Volitve 2018 Koga vse mora Janša prepričati, da bo lahko vladal

"Prepričani smo, da bomo dobili priložnost za sestavljanje nove vlade. Slovenija potrebuje pogled naprej, razvojno naravnano vlado, ki se ne bo ozirala na pretekle razlike. Poudarjali smo, da je čas za novo generacijo vodenja, ki si prizadeva za prihodnost, reševanje problemov, ki se pojavljajo v vsaki kampanji," je povedal Šarec. 

Poudaril je, da se "nimamo za odrešenike, za nadljudi. Zbrani smo ekipa ljudi, ki vemo, kaj Slovenija potrebuje in kam bi rada prišla, zato bomo v bodoče tako delovali". Čakajo priložnost, da sestavijo vlado, ki bo gledala naprej.  

"Jutri je povolilni ponedeljek, vendar mislim, da takšnih klicev, kot so jih nekateri pričakovali, ne bo. Vse dobro," je dejal Šarec. 

Marjan Šarec Šarec ostro Slovenija Polena, ki so nam jih zmetali pod noge, bomo zmetali v peč in jih zakurili
Komentarjev 8
  • res.no 13:21 04.junij 2018.

    še najbolj hinavsko od Šarca je pa to,da je v volilni kampaniji sam kritiziral obstoječi volilni sistem in se zavzemal za spremembo v večinskega. Zdaj se pa napihuje kot žaba in bo z veseljem izkoristil vse možnosti in prednosti tega ...prikaži več sistema, ki ga je tako krtiziral, samo,da bo lahko on sestavil vlado. Hinavsko da ni para.

  • kapibara 08:41 04.junij 2018.

    Mogoče bo sestavlja ? Sigurno pa bo brez Janše, dočakal konec še prej, kot cmerjajoči cmeravi sesljalček..

  • Fulmmer 08:06 04.junij 2018.

    Qwa je zdej babe zoprne?

Sorodne novice