Magazin > Horoskop in Numerologija
4996 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 9. avgusta 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Na področju kariere in denarja boste zelo zagnani, vztrajni in motivirani, na področju čustev ter odnosov s prijatelji pa pričakujte sumničavo in hladno vzdušje.

Marsičesa ne boste zaznavali objektivno, še težje vas bo prepričati in navdušiti za nekaj novega. Prepričani boste, da je potrebno najprej rešiti tisto kar je nerešeno in vas obremenjuje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Marsikaj se bo zaradi lune v znamenju kozoroga vrtelo okoli dela in financ. Sposobni se boste pogumno zavihteti na sam vrh, uspešni, ambiciozni in prodorni, kar vam lahko marsikdo zavida.

BIK
Dan vam podarja prave odločitve in umirjen pristop, zato se soočite z vsemi tistimi zadevami, s katerimi ste že nekaj časa odlašali. Ne bojte se novosti, saj vas bodo popeljale k uspešnemu delovanju.

DVOJČKA
Na področju dela boste zahtevali dodatne možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne. Raje najprej razčistite z vsem kar se vleče, da ne boste ves čas nervozni ter obremenjeni. 

RAK 
Po manjšem kaosu boste s potrpežljivostjo spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov. Znali se boste prilagoditi in prisluhniti vsem, ki govorijo o tistih stvareh, ki vas zanimajo.

LEV
Dovolili si boste več, še posebej tam, kjer se običajno ne izpostavljate. Pričakujte več vznemirljivih priložnosti za sproščen klepet, ki bo odprl novo tematiko in vas popeljal k zadovoljstvu.

DEVICA
Skušajte biti bolj budni ter previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot ste si zamislili. Če se ne boste soočili na pravi način, bo napetost iz trenutka v trenutek naraščala.

TEHTNICA 
Končno se bodo z energijo lune v kozorogu mnoge stvari, ki so pripeljale do kočljive situacije obrnile v pravo smer. Znali se boste odločno ter pogumno odzvati in obrazložiti kar bo potrebno.

ŠKORPIJON 
Nekdo od prijateljev vas bo vznemiril s svojimi pripombami, kljub temu situacije ne jemljite preveč resno, saj se bo kmalu obrnila v pozitivno smer. Poiščite najboljše rešitve za težave.

STRELEC 
Obveznosti opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate tam kjer ni potrebno. Uredite področje, ki zahteva sistematične rešitve in preobrazbe, nato pa se umaknite tja, kjer se dobro počutite.

KOZOROG
Zagotovo obstaja kakšen poseben razlog za dobro voljo. Razmislite s pomočjo lune v vašem znamenju o morebitnih spremembah in svojih dejanjih, s katerimi lahko pustite pozitiven pečat. 

VODNAR
Pričakovali ste umirjeno situacijo, dobili pa boste vznemirljiv razplet. Z luno v znamenju kozoroga bodo vzpostavljeni bodo idealni pogoji za delo ter napredek, zato ne čakajte predolgo.

RIBI
Odtrgajte se od napornih obveznosti, saj si zaslužite več počitka. Privoščite si obred po svojem okusu, ki vas pomiri, pri tem nikar ne imejte slabe vesti, saj bodo delo opravili drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice