Magazin > Odnosi in prosti čas
4253 ogledov

Ta Slovenec razkril učinkovit način, kako spravi ženske v posteljo

Spolnost Profimedias
Pozabite na Tinder, veliko bolj uspešna je očitno taktika tega Slovenca, a menda deluje le v Ljubljani in Mariboru ...

Uporabnik foruma Starševski čvek, ki si je nadel ime Pes najboljši prijatelj, je razkril, kako pestro spolno življenje ima, odkar si je omislil pasjega ljubljenčka. 

"Spoznavanje žensk še nikoli ni bilo tako enostavno. Odkar sem si omislil psičko in jo redno sprehajam, sem imel veliko sreče na področju spolnosti in zmenkov. Po navadi nanese tako, da najprej dovolim psički, da povoha psa od ženske, ki mi je všeč. Ko se vohata, začnem pogovor in komentiram, kako lepega psa ima. Nato dovolim ženski, da poboža mojo psičko, ki ima zelo mehko dlako. Povem ji, s čim jo hranim, da je tako, in kako skrbim zanjo. Komentiram, da mi je lastnica zelo prijetna in da lahko izmenjava stike, da greva še kdaj skupaj na sprehod. Na drugem ali tretjem sprehodu jo povabim na zmenek in po prvem ali drugem zmenku sledi seks. Če se karakterno zelo ujameš in se odločiš za zvezo, pa lahko sledi tudi resna zveza. Z najboljšim prijateljem je res vse na pladnju," je zapisal uporabnik. 

Očitno pa ta uporabnik foruma ni edini, ki se je spomnil tovrstne osvajalske tehnike. Anonimmo 6178 je zapisal, da ima podobno tudi sam, a da deluje le v Ljubljani in Mariboru: "Sam prakticiram podobno in sem zelo uspešen. Tako sem pridobil okoli 10 f** prijateljic, kar pomeni, da lahko redno rotiram in nisem nikoli na suhem. Je pa ta taktika uspešna zgolj v Ljubljani in Mariboru, ker je drugače premalo ljudi in se vsi poznajo med seboj, kar močno zmanjša uspešnost tega pristopa."

Komentarjev 1
  • kapibara1 10:56 25.marec 2023.

    Sami pasju fukaći..pa ste se Berićeviću zgražal

Sorodne novice