Magazin
97 ogledov

Spolni užitki sredi gozda

null Žurnal24 main
Moje noge so končale visoko na njegovem hrbtu, malce me je motilo neudobno ležišče, kjer je bilo vse polno vejic in ostalih motečih elementov. Z rokama sem mu segla na potna pleča in mu z nohti risala rdeče črte.

Nase sem navlekla tekaške hlače in se zadovoljno opazovala v ogledalu, saj je moja ritka v njih izgledala zares idealno. Nekajkrat sem se udarila z dlanmi po ritnicah, nato pa nase dala še tekaško majico, kar na gole prsi, saj me je nedrček vedno žulil pri teku. Sicer imam srečo, saj mi je mati narava dodelila prsi, ki se nosijo kar same.

S slušalkami v ušesih sem stekla proti poti, ki je vodila v gozd. Bilo je še zgodaj, zato ni bilo pričakovati kakšnih nadležnih sprehajalcev. Ko sem tekla in vdihovala svež zrak s polnimi pljuči, se mi je zdelo, kot bi mi nekdo sledil. Neprijeten občutek ni hotel izginiti, zato sem se obrnila preko rame in za seboj opazila postavnega fanta, ki si je na tisti dan omislil povsem enak pričetek dneva kot jaz. Obrnila sem se naprej in se smehljala, ko sem v mislih kovala scenarij za najin skupni tek. Nalašč sem popustila v tempu in še izzivalneje pričela otresati z ritnicama, tako da se je moralo ubožcu zadaj kar mešati. Kmalu me je seveda ujel, prehiteti pa me, po mojih pričakovanjih, ni želel. Tekel je tik za menoj in si ogledoval mojo zadnjico, jaz pa sem uživala kot še nikoli.

Še dobro, da so tekaške hlače raztegljive in mu nabreklo mednožje ni predstavljalo kakšne posebne komplikacije. © iStockphoto

 
Nato sem se nenadoma ustavila in se pretvarjala, da telovadim, moj oboževalec bi kmalu padel na nos, saj ni vedel, kaj naj stori. Ko je videl, da se mu smejim, se je tudi sam ustavil in me vprašal, ali lahko vadi z menoj, ker mu je dolgčas. Seveda mu nisem rekla ne in se raje pred njim izzivalno pripognila do tal, rit pa sem mu napeto nastavila naravnost pred obraz. Očitno je opazil, da ne gre zgolj za naključje in je pohvalil mojo imenitno postavo. Vesela sem bila njegovega komplimenta in mu ga vrnila, saj fanta s tako skladno atletsko postavo že zares dolgo nisem srečala v naravi. Tekla sva naprej, tokrat sem jaz tekla za njim in cedila sline po njegovem napetem telesu, na naslednjem postanku pa naju je raztrgalo. Pomagal mi je pri neki vaji, tako da me je prijel od zadaj, roke so mu zašle na moje prsi, in ker sem bila tiho, je seveda nadaljeval. No ja, saj nisem bila tiho. Zadovoljno sem mrmrala, kako mi paše in se mu še bolj nastavila. Z rokama mi je šel pod kratko majico in se razveselil golih oblinic, ki so mu tako lepo sedle v dlani.

Še dobro, da so tekaške hlače raztegljive in mu nabreklo mednožje ni predstavljalo kakšne posebne komplikacije. Vseeno pa sem se obrnila k njemu, da ga rešim iz utesnjenosti in izpustim tička na prostost. Naslonjen na drevo se mi je zahvaljeval za odrešitev in čakal, kaj se bo zgodilo. Potegnila sem mu hlače povsem na tla, nato pa vstala in ga poljubila na usta. Z desnico sem med nogami lovila opletajočo mišico in si jo potisnila med svoja stegna, kjer je že vrelo od navdušenja. Presrečen je z rokama božal ritnici in tlačil prste za tesno, elastično blago, vse dokler mu ni uspelo zadaj stlačiti obeh rok. Prsti so mu bežali med ritnici, poljubljal se je kot nor in nenadoma sva se zvalila za gosto grmičevje, ki je bilo za nama.

Ugriznila sem se v ustnico, on pa je z ustnicama ljubko obdeloval mojo razneženo lepotico. © iStockphoto

 
Objemati sem ga želela povsod, a z dvema rokama to naenkrat seveda ne gre. Pa še desnico sem imela ves čas na njegovem pokončnem junaku, ki je neumorno silil k meni. Spretno mi je slekel pajkice, ki so končale pod nama in se zavihtel preko mene. Pogled navzdol mi je razkril njegovo veliko kačo, ki pa se je vse bolj oddaljevala, vse dokler ni padla med moja vlažna stegna. Naslednji hip me je oblila radost poželenja, ko me je napolnil s prekrasnim tičem in mi za oporo nudil svoje mišičaste roke, okoli katerih sem se oklepala s svojimi drobnimi prsti. Moje noge so končale visoko na njegovem hrbtu, malce me je motilo neudobno ležišče, kjer je bilo vse polno vejic in ostalih motečih elementov. Z rokama sem mu segla na potna pleča in mu z nohti risala rdeče črte, kot znak moje pohote in hvaležnosti, da sem ga spoznala. Mikalo me je, da bi ga tisti hip povabila domov v udobno posteljo, toda lahko bi naju zalotil moj fant, ki dela v vojski in se včasih povsem nenapovedano oglasi doma.
Seveda tudi on z enako željo, kot jo je imel moj atlet. Toda z njim mi je bilo tako prijetno in adrenalinsko, da na fanta nisem mogla misliti, vseeno pa svežega ljubimca nisem vabila k sebi domov.

Ostala sva tam sredi gozda, v neokrnjeni naravi, on pa je nenadoma izginil. Nisem mogla verjeti svojim očem, kar so mi kazale. Pohotnež si je očitno tako močno zaželel mojega sočnega cveta, da je nanj poletel s svojimi usti in pokazal, da zna še marsikaj drugega. In prav zares je znal. Ko je jezik potopil v mojo vlažnost, sem lahko v trenutku še jasneje slišala prelepo ptičje žvrgolenje in začutila piš vetra, ki je pribrzel okoli drevesa. V trenutku je vse skupaj postalo ena sama pravljica in želela sem si ječati na ves glas, pa si nisem upala, saj bi me slišali na drugo stran gozda in me hiteli reševat, saj bi menili, da se mi je kaj pripetilo.

Ugriznila sem se v ustnico, on pa je z ustnicama ljubko obdeloval mojo razneženo lepotico, ki si je želela še in še.

In tudi dobila sem še. Najprej me je naskočil tako, da sem imela njegovo bogastvo naslonjeno na usta, ki pa so se odprla kar sama od sebe, očitno še pod vtisom pravljičnosti. Ravno, ko sem pomislila na to, da tega raje ne bi počela, pa je že skočil nižje, zapolnil praznino, ki si je tako želela njegovega pohotneža, ter jo polnil tako dolgo, dokler nisva onemogla obležala drug ob drugem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.