Magazin > VIP
0 ogledov

Brad in Angie povzročila prometni zamašek

angelina jolie flynet Žurnal24 main
Brad Pitt in Angelina Jolie sta se ta teden po daljši odsotnosti vrnila v New York, kjer sta s svojim prihodom povzročila pravi prometni infarkt.
Brad in Angie sta se po rojstvu svojih dvojčkov, ki sta na svet privekala letos poleti, zadrževala predvsem v Evropi. A sedaj sta se morala s svojo številčno družino vrniti v ZDA, saj je Angelina prišla na premiero svojega novega filma Changeling.

S svojim prihodom pa sta v več milijonskem New Yorku povzročila pravi prometni infarkt. Nekateri so se spraševali, ali se je spet začel sestanek Združenih narodov, saj so ravno takšni dogodki po navadi krivi, da že tako gost promet v New Yorku zaradi neprestanih delegacij, ki potujejo v spremstvu številnih policistov in varnostnikov, postane neznosen. Vendar tokrat za gnečo niso bili krivi visoki državniki, temveč osemčlanska družina, ki redno polni strani tabloidov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.