Magazin > VIP
5721 ogledov

Goran Šarac na pragu tega življenjskega mejnika

Goran Šarac Osebni arhiv
Praznuje na toplem ...

Glasbenik, producent, nekdanji politik in vdovec Simone Weiss Goran Šarac je na Facebooku sporočil eno najlepših novic, ki se jih človek v njegovem življenjskem obdobju lahko veseli. Razkril je, da je s 3. januarjem postal upokojenec. "Penzija. Pokojnina. Retirement. 3. Januar 2024. Pozdravi od starejšega občana," je pripisal ob fotografiji, na kateri v kratkih rokavih uživa na Tenerifu. Očitno si je za ta mejnik privoščil izlet na toplo, na Kanarske otoke. 

Za Gorana je to že drugo praznovanje v kratkem času, lansko leto je namreč praznoval tudi osebni jubilej, ko je dopolnil 60 let. "Tudi ta slavnostni dan se končuje. Zahvaljujem se za čestitke in lepe želje vsem prijateljem in dobrim ljudem. Vstopam pogumno skozi vrata po poti, ki me pelje v sedmo desetletje, ker je zmanjkalo velikih in pametnih besed, bom citiral Tomaža Domicelja. 'Življenje je lepo, če ga živiš. Tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš. Življenje je lepo, če ga živiš. Tako kot ponuja se samo in ne da drugega želiš'," je  za svoj 60. rojstni dan zapisal na Facebooku. Za Žurnal24 je takrat povedal, da večje praznovanje še pripravlja, ker je njegov dan padel sredi tedna, zato je slavil le v krogu družine. "Pri mojih letih se zavedaš, da si minljiv, v zadnjih desetih letih je odšlo veliko mojih prijateljev. Zavedaš se, da je čas odmerjen in da ni več časa za iskanje samega sebe oziroma na čakanje, da se bo nekaj zgodilo. Tako živim na polno vsak dan, iz dolgoročnega načrtovanja, načrtujem življenje iz dneva v dan," je junija povedal Goran, ki je po smrti soproge Simone Weiss oporo našel v partnerki Jani, za katero pravi, da je njegova življenjska energija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice