Magazin > VIP
82300 ogledov

Naša voditeljica, ki že leta ne dela v medijih, danes še bolj vroča

Ivjana Banić Instagram
Bila je ena najbolj priljubljenih radijskih voditeljic, danes pa je njen dom cel svet.

Ivjana Banić je kar 15 let delala na radiu in bila ena naših najbolj priljubljenih radijskih voditeljic, nato pa se je s srčnim izbrancem že med prvo nosečnostjo odločila, da bo dom mlade družine postal cel svet. Živeli so že na Karibih, Havajih, v Mehiki, Francoski Polineziji, poletja pa preživljajo v Dalmaciji. Vmes je par dobil še sina, in kot kaže, so se to zimo ustalili v Velenju. 

Ivjana pa se ni povsem umaknila iz oči javnosti, oboževalce s sanjskimi fotografijami in svetovnimi dogodivščinami razvaja na Instagramu, kjer ima več kot 32 tisoč sledilcev. Nedavno pa je objavila sanjske fotografije v kopalkah in dokazala, da je pri 41 letih še bolj vroča kot kadarkoli prej. Njeno skoraj manekensko postavo krasijo dolge noge in polno oprsje, a oboževalci so enotni, da je na Ivjani najbolj seksi njen smisel za humor.

Čeprav je njen Instagram poln fotografij rajskih plaž, njeni otroci se šolajo po vsem svetu, svoje delo pa opravlja z najlepših kotičkov sveta, je Ivjana avgusta za ŠOKkast spregovorila tudi o tem, zakaj življenje na eksotičnih lokacijah ni vedno najlažje. Oddaljenost od družine in prijateljev, manj kakovostna prehrana, slabši šolski sistem in drage medicinske storitve so minusi, s katerimi se voditeljica srečuje med svojimi bivanji po svetu. Odkrito pa je spregovorila tudi o težavi, ki jo s sabo po svetu nosi, odkar je delala kot voditeljica. To so namreč panični napadi, ki si jih je pridelala zaradi stresa na radiu. 

Pravi, da so se jo dotaknili predvsem negativni komentarji, čeprav jih ni bilo veliko. Ker je svoje delo opravljala z vsem srcem, so se je take stvari zelo dotaknile. Danes si pred paničnimi napadi pomaga z različnimi meditacijami, ki jih posluša preko telefona. In tudi iz tega razloga je telefon izbrala za predmet, ki je na potovanjih skoraj nepogrešljiv. Je njen stik z družino in prijatelji, denarnica, delo, saj ga opravlja preko telefona, in tudi čas zase v posnetih meditacijah, ki ji pomagajo pri premagovanju napadov panike. 

Komentarjev 7
  • Orto 21:40 06.december 2023.

    Podobno kot Melanija, poročena zaradi čiste ljubezni in notranje lepote, ki jo izžareva njen mož oz. njegova denarnica.

  • Avatar jezeran
    jezeran 18:18 06.december 2023.

    Nikoli ni bilo nič od nje, tudi na radiu ne. Katastrofa od voditeljice, vsaj na radiu Antena je bilo tako. Zdaj je pa pač najdla tošl in lepo živi.

  • andrej084 16:20 06.december 2023.

    Kaj ona pravzaprav dela? No, od kje dobi denar za življenje?

Sorodne novice