Magazin > VIP
71595 ogledov

Znani Slovenki v katastrofah uničilo kar dva doma

Ivjana Banič Instagram
A ne le dom, v skrbeh je tudi za pogrešanje prijatelje.

Ivjana Banič je bila nekoč ena naših najbolj priljubljenih radijskih voditeljic, ob vstopu v materinstvo, pred sedmimi leti pa se je odločila, da bo njen dom cel svet. S partnerjem, hčerko in sinom so tako večino leta v tujini, na nekaterih najbolj eksotičnih destinacijah se celo za nekaj mesecev ustalijo. Med korona obdobjem so tako kar eno leto živeli na Havajih, letos pa so živeli v Mehiki in na sanjski Francoski Polineziji, poletje pa vsako leto preživljajo v Dalmaciji. 

A Ivjana te dni nima razloga za veselje, naravne katastrofe so ji namreč uničile kar dva doma. Na Havajih namreč divjajo hudi požari in žal je zgorela tudi hiša, v kateri je bivala Ivjana z družino. Prav tako pa jim niso prizanesle poplave v Sloveniji. 

"Tako je naneslo, da nam je en dom poplavljen (Slovenija), drugi dom pa je pogorel do tal (Havaji). Srce me razpada. Nisem ne tu, ne tam. Kar stvar še otežuje. V Sloveniji so nam pri poplavi pomagala tast in tašča ter neprecenljivi prijatelji. Brez naštetih, 'ništa, nada, nula'. Na Havajih pa iz ure v uro čakava, da se nam prijatelji oglasijo. Ker nas skrbi. Ker je čez 50 mrtvih in 600 pogrešanih in iščeva po seznamih njihova imena. Tole je poziv, da bodimo prijazni drug do drugega, strpni v komentarjih, mili v pogledih, topli v objemih. Vsak gre čez nekaj v svojem dnevu/ življenju," je zapisala Ivjana. 

dezurni@styria-media.si

Ivjana Banić | Avtor: nepremagljiva.si nepremagljiva.si

Komentarjev 30
  • andrej084 17:16 14.avgust 2023.

    Očitno ji je v raju dolgčas, mogoče celo partnerju v isto luknjo ciljat...

  • sam1 16:57 14.avgust 2023.

    Torej pot pod noge in živeti kot do sedaj-malo tu malo tam,pa kjer dobiš menstruacijo se za kakšen mesec ustavi......

  • Zvono 15:48 14.avgust 2023.

    "... poletje pa vsako leto preživljajo v Dalmaciji." Naj gre torej tja in utihne, če noče pomagati pri saniranju škode v Sloveniji.

Sorodne novice