Magazin > VIP
5682 ogledov

Povsod poskrbi za škandal: Pop TV v šov povabil ta legendarni obraz

sonja plešnar, mitja rus POP TV
Uff, zagotovo bo spet poskrbela za kup zabavnih in šokantnih TV prigod!

Na TV zaslone se vrača stara znanka resničnostnih šovov, Sonja Plešnar, ki je v preteklosti sodelovala v Ljubezni po domače. Najbolj se je spomnimo po obračunih s sotekmovalko Natašo, s katero sta se borili za srce Mitje Rusa. Sonja je za Žurnal24 razkrila, da se vrača v resničnostni šov, a zaenkrat še ni želela razkriti, v katerega. Bo tudi tokrat iskala ljubezen?

Sonja pravi, da se v šov ne podaja zaradi denarja, saj honorarja menda ne bo dobil, pač pa si to izkušnjo jemlje kot počitnice, polne novih dogodivščin in poznanstev. "Jutri grem notri, poleg novih poznanstev in dogodivščin, si želim tokrat osvojiti tudi dve novi veščini, to so osnove španskega jezika in argentinski tango," pove Sonja, ki je poznavalcem resničnostnih šovov s tem že dala dober namig, v katerem šovu jo bomo spremljali v letošnji televizijski sezoni. 

Sicer pa to ni edina novost, ki Sonjo čaka to jesen. Odločila se je, da bo obudila tudi svojo nekdanjo strast do oblikovanja oblačil in s prijateljem, nekdanjim Barovcem Nejcem Rekom, zasnovala uniseks kolekcijo športnih oblačil. 

Komentarjev 2
Sorodne novice