Magazin > VIP
17139 ogledov

Razkril zadnji pogovor s Šugmanom

Jernej Šugman Peter Uhan/SNG Drama
Vesna Milek je v zadnji oddaji Od blizu gostila dramska igralca Bojana Emeršiča in Gregorja Bakovića, ki sta bila ena najtesnejših sodelavcev in prijateljev pokojnega prvaka ljubljanske Drame, Jerneja Šugmana.

Igralca sta se v spominih seveda dotaknila tudi pokojnega Šugmana in povedala, da je to tragična izguba, ki v podzavesti še vedno ne velja. 

"Še vedno je strašno, strašno s tem živeti, ker je preveč nepredstavljivo. Par dni prej me je poklical in sem rekel, o Nejko, kaj pa je? Pa je rekel, nič, a mora kaj biti? Kar tako. Ja seveda, normalno, valda, kar tako. In to je bil pač pogovor kar tako," je razkril Baković in dodal: "Rad bi poudaril strašno, strašno vez, ki jo še vedno imamo. Ne gre zgolj za predstave, čeprav je to en lep organski del tega odnosa."

Z njim se je strinjal tudi Emeršić in lepo orisal, kako močno vez so imeli: "Pravzaprav je dostikrat naše druženje od zadaj bilo tisto, kar je delalo predstavo. Ne pa obratno. Niso predstave delale našega odnosa, ampak so naši odnosi delali predstave."

Bojan Emeršič in Gregor Baković | Avtor: RTV4/ zurnal24.si RTV4/ zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.