Magazin > VIP
163757 ogledov

Tako "goljufa" Hajdi Korošec

Hajdi Korošec Instagram
Ti, ti, Hajdi …

Naša nekdanja največja otroška zvezdnica vseh časov, ki je nekoč pela uspešnico Naš kuža, danes poje na križarkah. A ne za denar, pač pa zabavo. Hajdi Korošec ima danes enega najbolj uspešnih spletnih in fizičnih butikov z otroško opremo pri nas, v prostem času pa je velika ljubiteljica potovanj. Tako so se z družino te dni odpravili na luksuzno križarjenje po Sredozemlju in obudila svojo nekdanjo kariero, ko je na križarki nastopila na karaokah. 

Hajdi Korošec | Avtor: Instagram Instagram

Glede na to, da je nekoč na odrih stala profesionalno, bi se temu lahko reklo manjša "goljufija" in velika prednost pred ostalimi ljubiteljskimi pevci, ki so tisti večer nastopili na karaokah, če se malce pošalimo. Pela je legendarno pesem Tine Turner, Simply the best, s katero je seveda navdušila občinstvo. Družina tudi sicer na križarki uživa na polno, tako v predstavah, kopanju v baznih, kulinariki kot tudi ogledih Rima, Neaplja in Malte. Da so se lahko udeležili takšnega izleta, pa so se morali testirati za covid-19 tako v Sloveniji kot tudi pred vstopom na križarko, testirali pa jih bodo menda tudi v času bivanja na križarki.

 

Komentarjev 6
  • a0a00f39e817d67fe2684868c4e710c9609706fe 07:41 28.februar 2021.

    Beseda goljufati v naslovu, glih ni primerna za odpiranje prispevka. A se vam ne zdi, ker s tem ste nekoga obtožili, užalil. Haidi je pa ena lepa, prijazna, poštena gospa in kaj počne v krogu družine, je njena privatna stvar. A je tako...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:39 27.februar 2021.

    Še ena, ki se mora hvalit, kje se potepa v tek čudnih časih. Zakaj vlada na naše "vplivneže" ne kaže s prstom? Ne samo, da sebe izpostavljajo, sledijo jim njihovi zaslepljeni sledilci. Lansko leto je elita virus s smučanja nosila, ...prikaži več letos pa iz Afrike. Jebeliš, raja pa do Portoroža ne sme!

  • miha84 10:46 27.februar 2021.

    Spoštovani avtor tega članka: ko sem ga bral mi jo " šlo" na bruhanje,....nepoznavanje slovnice,ednine,množine,dvojina je pa tako že presežek, s/ z tudi ni domač....nujno rabite lektorja

Sorodne novice