Magazin > VIP
114432 ogledov

Urška Klakočar Zupančič: To je razlog, da je tako zavijala z očmi

Urška Klakočar Zupančič TV Slovenija
Sinočnja Tarča pa je res bila nekaj posebnega.

Sinoči je bila v oddaji Tarča v središču stavba, ki jo je za več kot sedem milijonov od Sebastiana Vežnaverja kupilo pravosodno ministrstvo pod vodstvom ministrice dr. Dominike Švarc Pipan. Več o tem TUKAJ. Ministrico je presenetilo, da so novinarji oddaje Tarča ugotovili, da druge cenitve ni opravil cenilec, ki je bil podpisan pod cenitev, in to zgolj z enim klicem. A tukaj ne bomo pisali o morda spornem nakupu, pač pa o trenutkih, ki so dobro nasmejali gledalce.

Urška Klakočar Zupančič | Avtor: TV Slovenija TV Slovenija

Gost v studiu je bil tudi Zvonko Černač (SDS), ki je na  vprašanje voditeljice Erike Žnidaršič, ali misli, da je bil to malomarno opravljen posel, odgovoril: "Če bi živeli v neki urejni demokratično pravni državi, potem gospa ministrica tega danes tukaj ne bi razlagala, ampak bi že pred dnevi na vrata ministrstva, in še na katera druga, potrkali ustrezni organi, opravili ustrezna 48-urna pridržanja, zbrali dokazni material in potem, ko bi se ugotovilo, kaj je na stvari, bi opravili in posredovali javnosti svoje ugotovitve. Ker pa v taki državi žal ne živimo, bomo danes poslušali, kako nobene malomarnosti ni bilo, in jaz se bojim, da bo na koncu, pri tej neke vrste kriminalni zgodbi, podoben epilog kot pri vojaku v akciji, kjer je nek drug minister, po tistem, ko je zgodba prišla v javnost, dvomilijonski posel razklenil." A ne sam odgovor, gledalce so nasmejali odzivi, ki jih je v studiu s svojo mimiko pokazala predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič. Ob Černačevih besedah je tako močno zavijala z očmi, da kamere tega enostavno niso mogle spregledati. 

V zadrego pa je Černača spravila tudi voditeljica, ki je na njegov monolog dodala, da je bila omenjena cenilka članica SDS in celo tudi vodja službe na ministrstvu za pravosodje. Odgovoril je, da to njegovega mnenja ne spremeni, ob tem pa sta se Švarc Pipan in Klakočar Zupančič vidno nasmehnili. 

Komentarjev 44
  • Avatar lopov
    lopov 12:49 14.januar 2024.

    Vibrator si je pozabla ven vzet...

  • lojs 20:57 12.januar 2024.

    pizda ste zabavni, kakšne gluposti ... načeloma jest ne jebem tole , ampak dejte nehat bluzit, no ... katatrofa, to so sajkoti, ne se jebat ... slovenček -50% ali pa 19%+50 za kruhec ... ja glupi ko točak, ne sreite, ...prikaži več ... kje drugje, tukaj pa tozalni bebci

  • Milan Dukic 17:39 12.januar 2024.

    Dolgo ni drzala goloba v roki zato zavija z ockami

Sorodne novice