Magazin > VIP
5243 ogledov

Zvito: To taktiko je uporabila Kate, da se je po operaciji izognila paparacem

kate middleton Profimedia
Valižanska princesa je londonsko kliniko zapustila na isti dan kot kralj Karel, ki ga je posnelo več kot 20 fotografov.

Hospitalizacija valižanske princese Kate je bila zavita v tančico skrivnosti, odkar je Kensingtonska palača pred več kot dvema tednoma objavila, da je bila zaradi načrtovane operacije sprejeta na londonsko kliniko. Med njenim 14-dnevnim bivanjem v zasebni bolnišnici se je pojavila le ena fotografija obiska valižanskega princa – v nasprotju s številnimi posnetki kraljice Camille med tridnevnim bivanjem kralja Karla v isti zdravstveni ustanovi. Oba, Kate in njen tast, sta bila odpuščena na isti dan. In medtem ko je odhod kralja posnelo več kot 20 fotografov in kamer, Kate ni bila niti na enem posnetku.

Kako je lahko odšla, ne da bi jo zalotili? Kraljevi fotograf James Whatling, ki je bil istega dne na londonski kliniki, da bi posnel kralja Karla, je delil, kako bi princesa to lahko izvedla. James je slišal, da se je Kate morda neopažena izmuznila s svojo osebno asistentko Natasho Archer, edino članico njene ​​ekipe, ki je bila fotografirana na dan odhoda. 36-letnica, ki za princeso dela več kot 10 let, je bila ujeta za volanom avtomobila, medtem ko je prevažala rože in darilne vrečke, verjetno nazaj v Adelaide Cottage. "Nekateri pravijo, da je bila valižanska princesa v zadnjem delu avtomobila, vendar sem preučil sliko in tega ne morem z gotovostjo trditi." James ima svojo teorijo o tem, kako se je Kate lahko odpeljala ven brez težav: "Vse, kar so v resnici morali storiti, je bilo, da so valižansko princeso dali v avto, ki v resnici ni bil prepoznaven kot kraljevi avto." Podobne manevre sta menda pogosto uporabljala tudi princ Harry in njegova soproga. 

Razloga za princesino operacijo dvor ni razkril, povedali so le, da ne gre za rakavo obolenje. Voditelj Piers Morgan se je o možnih vzrokih pogovarjal z zdravnikom, ki predvideva, da je princesa prestala histerektomijo, kirurški poseg, ki vključuje odstranitev maternice in materničnega vratu. "V petih letih je trikrat rodila. To je veliko," je povedal dr. Siegel. Po Otoku sicer krožijo tudi govorice o Katini zunajmaternični nosečnosti. 

Komentarjev 1
Sorodne novice