Slovenija
150326 ogledov

To je bralko presenetilo v trgovini

Tuš supermarket, koronavirus
1/2
bralka
Bila sem prijetno presenečena, vse tako, kot mora biti, za vzgled vsem, nam je iz trgovine sporočila bralka.

"Sem iz Domžal in vedno kupujem v Tuš Supermarketu Domžale. Danes sem bila prijetno presenečenja. Na vhodu stoji varnostnik, ki nadzira število kupcev v trgovini. Šele ko eden zaključi pri blagajni, spusti drugega. Na oddelku sadja in zelenjave, tako kot vedno, zaščitne rokavice, sedaj z dodatnim slikovnim napisom o obvezni uporabi. Tudi vodja poslovalnice prijazno opozarja kupce na obvezno uporabo rokavic. Na tem oddelku je strankam na voljo dezinfekcijsko sredstvo za roke. Na blagajni upoštevana razdalja 1,5 metra od trgovke, blagajničarke imajo zaščitne rokavice na rokah, od kupcev jih loči ograda iz pleksi stekla. Vse tako, kot mora biti, skladno s predpisi in varnostjo, za vzgled vsem v Sloveniji," nam je včeraj popoldan sporočila bralka.

Tuš supermarket, koronavirus | Avtor: bralka bralka

V uredništvu prejemamo ogromno sporočil zaskrbljenih delavcev, ki menijo, da v njihovih podjetjih ni dovolj dobro poskrbljeno za zdravje zaposlenih. Te informacije preverjamo, želimo pa tudi javno pohvaliti tudi vse, ki so hitro ukrepali in poskrbeli, da bo zdravje nas vseh res na prvem mestu. 

Če imate kakšno takšno zgodbo, nam jo lahko pošljete na dezurni@zurnal24.si.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • ode 07:42 18.marec 2020.

    V nobeni trgovini ni opaziti, da bi vsaj tisti uslužbenci na blagajni, s katerimi pridejo vsi kupci v stik tudi bližje od 1m. Z masko bi preprečili kapljično širjene med pogovorom, dihanjem, kašljanjem itd uslužbencev na blagajni, ki so najbolj ...prikaži več na udaru, proti strankam.

  • jjjaaannneeezzz 19:27 17.marec 2020.

    Bravo Tuš

  • xxxon 16:03 17.marec 2020.

    Tudi mene je presenetilo. Očitno nihče ne vidi varnostnika brez zaščitne opreme, ki sprejme vsakega posebej in nakupovalca čikov mimo plexi stekla. Lepo ni kaj.