Šport > Kolesarstvo
12614 ogledov

Roglič prvič v dresu nove ekipe, takšnega ne bo nosil nihče drug

Primož Roglič Twitter
Primož Roglič je prvič poziral v novem dresu Bore-Hansgrohe.

Potem ko smo ga prejšnji mesec na pripravah njegove nove ekipe Bora-Hansgrohe že lahko videli na novem kolesu znamke Specialized, smo z vstopom v novo leto Primoža Rogliča prvič lahko videli tudi v dresu nove ekipe, potem ko se mu je s koncem leta 2023 iztekla pogodba z Jumbo-Vismo.

Z iztekom leta 2023 se je končala eno najbolj plodnih kolesarskih sodelovanj tega tisočletja, saj je naš izjemni Roglič v rumeno-črnem dresu tekom osmih sezon zbral kar neverjetnih 74 zmag ter slavil na praktično vseh največjih dirkah na svetu, z izjemo dirke po Franciji. In ravno sloviti Tour in lov na zmago na največji dirki vseh časov je glavni razlog, da se je izjemni Slovenec po lanski sezoni odločil zamenjati barve na dresu.

Primož Roglič | Avtor: Epa Epa

A sprememba ne bo tako velika, kot se je sprva zdelo, saj je Bora-Hansgrohe močno spremenila izgled dresa glede na minulo sezono. Prvič so v barvno paleto dodali tudi rumeno barvo, tako da je Roglič rumeno-črni dres Jumbo-Visme zamenjal za rumeno-sivozeleni dres, katerega bodo v novi sezoni nosili kolesarji Bore-Hansgrohe.

Seveda pa povsem enakega dresa, kot ga bo v novi sezoni nosil Roglič, ne bo nosil nihče drug. Rokave Primoževega novega dresa namreč krasi slovenska zastava, ki označuje nekdanjega slovenskega državnega prvaka.

Primož je z vstopom v novo leto, ko je tudi uradno postal novi član nemškega velikana, s svetom tudi delil svojo prvo sliko v novem dresu, obenem pa je zraven zapisal: "Novo leto, novi jaz".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice