Šport > Košarka
16243 ogledov

Novi soigralec zbadal Luko, sledil je odločen odgovor

Luka Dončić Profimedia
Dončić se ni pustil zmotiti.

Košarkarji Dallasa se pospešeno pripravljajo na novo sezono, ki se bo zanje začela s tekmo 19. oktobra (20. ob 4.00 po slovenskem času). Njihovi tekmeci bodo Phoenix Suns, moštvo, ki so ga Mavericks po sedmih tekmah izločili v drugem krogu minule končnice. Rivalstvo se bo zdaj preneslo v novo sezono.

Po revijalni tekmi pred domačimi gledalci, obe ekipi so sestavljali košarkarji z za zdaj še nekoliko širšega seznama igralcev Dallasa, so se člani zasedbe iz Teksasa znova vrnili v dvorano za treninge, kjer pa so še naprej potekali boji 5 na 5. Tudi tokrat je šlo za precej izenačen dvoboj, pri izidu 26:24 pa je Luka Dončić stal na črti prostih metov. Tekmeci so ga poizkušali zmesti z zbadljivkami, najglasnejši je bil novi član Dallasa Christian Wood. 

"Luka, od kje že prihajaš? Iz Nemčije?" je slovenskega reprezentanta med izvajanjem prostih metov skušal zmesti nekdanji košarkar Houstona. "Hudiča, ne (hell, no; op.p.)!" je odločno odgovoril Dončić, še prej je zadel met.

Slovenčeva ekipa je na koncu preizkušnje prišla tudi do zmage, odločilno akcijo je prispeval v tem pripravljalnem obdobju presenetljivo odlični Avstralec Josh Green. Ta je ob podaji tekmecev iz avta, ukradel žogo, nato pa je bil nad njim storjen prekršek.

Luka Dončić Navdušenje v Dallasu Šport Luka ni mogel skrivati navdušenja: "To bo njegovo leto!"

 

 
Komentarjev 1
  • AnGus 10:55 04.oktober 2022.

    A 'od KJE' se napiše? Sem mislil, da je pravilno 'od KOD'...

Sorodne novice