Šport > Košarka
2755 ogledov

Razkrito, kateri zvezdniki se bodo še pridružili Luki Dončiću

Luka Dončić Profimedia
Liga NBA je razkrila, kateri igralci bodo poleg že znanih članov prvih postav sodelovali na tekmi vseh zvezd.

Potem ko so bili pred tednom dni znani igralci, ki bodo sestavljali prvi peterki na košarkarski tekmi zvezd All-Star; iz zahodne konference je bil izbran tudi Luka Dončić, so danes pri ligi NBA objavili 14 rezerv, ki so jih izbrali trenerji. 

Dončić je pred tednom dni še tretjič v karieri postal član prve peterke tekme zvezd po izboru navijačev, medijev in igralcev. Ob njem so se med igralci, ki bodo začeli tekmo, iz zahoda znašli še kapetan LeBron James (Los Angeles Lakers), Stephen Curry (Golden State Warriors), Nikola Jokić (Denver Nuggets) in Zion Williamson (New Orleans Pelicans).

Iz zahoda pa so bili med rezerve zdaj uvrščeni še Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder), Finec Lauri Markkanen (Utah Jazz), Paul George (LA Clippers), Jaren Jackson ml. (Memphis Grizzlies), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Ja Morant (Memphis Grizzlies) in Domantas Sabonis (Sacramento Kings).

Kapetan druge ekipe je postal Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), ki je zbral največ točk izmed vseh igralcev iz vzhoda. Poleg njega pa bodo iz vzhoda v eni izmed obeh prvih peterk igrali še Kevin Durant in Kyrie Irving (oba Brooklyn Nets), Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers) in Jayson Tatum (Boston Celtics).

Rezervisti iz vzhodne konference pa so Bam Adebayo (Miami Heat), Jaylen Brown (Boston Celtics), DeMar DeRozan (Chicago Bulls), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Tyrese Haliburton (Indiana Pacers), Jrue Holiday (Milwaukee Bucks) in Julius Randle (New York Knicks).

Tekma zvezd All-Star bo na sporedu 19. februarja, potem ko bosta tokrat tik pred samo tekmo oba kapetana iz "bazena prve postave" najprej izbrala po štiri košarkarje svoje prve peterke, nato pa si bosta zapolnila klop še s košarkarji iz "bazena rezervistov". Pri izboru igralcev ne igra nobene vloge podatek, iz katere konference prihaja košarkara.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice