Šport > Nogomet
3295 ogledov

Barcelono zastonj zapušča igralec, ki jo je stal 140 milijonov

Ousmane Dembele Profimedia
Katalonce zapušča nogometaš, ki velja za eno največjih prestopnih napak Barcelone.

Francoz Ousmane Dembele je pred petimi leti kot velika okrepitev prišel k Barceloni, zanj so Katalonci dortmundski Borussiji z vsemi bonusi odšteli kar 140 milijonov evrov. Sledile so številne poškodbe in informacije o nešportnem življenju nekoč enega izmed največjih talentov na svetu, predstave na zelenici pa nikakor niso upravičile visoke vsote, ki jo je Barca odštela zanj.

Čez mesec dni zdaj 25-letnemu francoskemu reprezentantu poteče pogodba, v klubu pa so prepričani, da zapušča Katalonijo. "Možnosti za njegov odhod so 95-odstotne," je za Mundo Deportivo izjavil vir iz kluba.

V tem tednu sicer sledi sestanek vodilnih mož Barcelone z nogometaševim zastopnikom Moussom Sissokojem, a naj bi bile možnosti za dogovor zelo majhne. "V klubu trdijo, da ima Sissoko na mizi že nekaj dni predlog nove pogodbe, druga stran trdi, da ponudba še ni prispela. Pri Barceloni so prepričani, da odločitve pravzaprav ne bo sprejel Dembele, ampak bo le podpisal tisto, kar mu bo naročil agent," so zapisali pri Mundo Deportivu.

dembele bartomeu | Avtor: EPA EPA

Po pisanju različnih virov naj Dembele že dobil tudi ponudbo Paris Saint-Germaina, pariški klub ga namreč vidi kot idealno zamenjavo za Argentinca Angela di Mario, ki zapušča francosko glavno mesto. Dembele bo tako po mnenju mnogih brez odškodnine prestopil k PSG-ju.

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 09:33 24.maj 2022.

    Trgovina s ČRNIM BLAGOM ....

Sorodne novice