Šport > Nogomet
2989 ogledov

Solze in kriki bolečine: Francozom poškodovana še dva zvezdnika

Thomas Lemar Reševalni pas/Twitter
Francoski selektor Didier Deschamps se je znašel v novih velikih težavah, potem ko sta trening zapustila še dva poškodovana reprezentanta.

Galski petelini so v velikih težavah pred osmino finala Evropskega prvenstva 2020 v nogometu. Tricolori se bodo namreč v ponedeljek 28. junija pomerili z vedno neugodno Švico, potem ko so jim reprezentanco povsem razredčile poškodbe.

Po tekmi in remiju s Portugalsko so seznam poškodovanih sestavljala štiri odmevna imena, od tega kar dva igralca na isti poziciji, zdaj pa se je spisek poškodovanih razširil še za dve imeni.

Francija ima tako največ težav na poziciji levega bočnega branilca, kjer jim manjkata tako Lucas Hernandez, kot njegova zamenjava Lucas Digne.

Francozi bodo tako, če Hernandez še vedno ne bo pripravljen, najverjetneje prisiljeni na levi bočni položaj poslati katerega izmed osrednjih branilcev, a tu še ni konec težav, s katerimi se trenutno obadajo.

Na enem izmed treningov sta se namreč poškodovanim Hernandezu, Digneju, Ousmaneju Dembeleju in Anthonyju Martialu pridružila še soigralec našega Jana Oblaka iz madridskega Atletica, Thomas Lemar in ofenzivni igralec Borussie Mönchengladbach Marcus Thuram.

Nesrečnega vezista Rojiblancosov je morala s treninga celo odnesti zdravniška služba, potem ko si je grdo poškodoval gleženj. Trening naj bi zapustil v solzah in glasnih krikih bolečine.

Resda ima redko katera reprezentanca toliko kvalitetnih igralcev v svojem kadru, kot ravno Francoska, toda ob poškodbah takšnih zvezdnikov bo vseeno imel selektor Didier Deschamps velike preglavice že proti Švicarjem, kaj šele v naslednjih kolih proti še kakšni močnejši reprezentanci.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice