Šport > Nogomet
650 ogledov

Izpoved legende o borbi z virusom: "Nikoli še nisem bil v tako slabem stanju!"

Jari Litmanen Epa
Legendarni nogometaš je po večtedenskem boju le uspel premagati koronavirus.

Največji finski nogometaš vseh časov, legendarni Jari Litmanen, je objavil, da je uspel preboleti koronavirus, s katerim se je okužil pred nekaj tedni.

Nekdanji izjemni napadalec, ki je branil barve takšnih velikanov, kot so Ajax, Barcelona in Liverpool, je tako v intervjuju precej natančno opisal težko izkušnjo s famoznim virusom COVID-19.

Jari Litmanen | Avtor: Epa Epa

"Imel sem povišano temperaturo, glovobol ter bolečino v mišicah. Na trenutke sem ostal brez zraka, vse me je bolelo. Štiri tedne sem imel koronavirus in nisem prepričan, če je že popolnoma mimo," je razkril Litmanen.

"Na srečo simptomi nikoli niso bili tako močni, da bi moral v bolnišnico. Uspel sem se pozdraviti kar doma, toda nikoli v življenju še nisem bil v tako slabem stanju," je bil iskren Litmanen.

Jari Litmanen | Avtor: Profimedia Profimedia

Legendarni Finec se je sicer upokojil leta 2011, svoja najlepša leta pa je preživel pri Ajaxu, s katerim je leta 1995 osvojil celo Ligo prvakov, zanj pa je igral kar devet let ter zbral 259 nastopov in 136 zadetkov.

 

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:23 14.maj 2020.

    Spet en nategun,ki je najebal,da še nikol doslej tko,pozdravil se je pa doma??U pizdo nej grejo takile basači pa novinarji,ki objavljajo to sranje od bacilčka z njim vred!

Sorodne novice