Šport > Nogomet
16135 ogledov

Legendarni nogometaš leta spal z bratovo ženo, ta mu vrnil z epskim tv oglasom

Rhodri Giggs Youtube
Rhodri je končno dočakal trenutek, ko je lahko na epski način odgovoril svojemu bratu...

Rhodri Giggs je v javnosti znan kot brat valižanske nogometne legende Ryana Giggsa. Svetovna javnost ga je predvsem lahko spoznala v družinskem škandalu, ko je bilo razkrito, da ga je žena kar osem let na skrivaj varala z njegovim bratom.

Afera Ryana in Natashe je trajala od leta 2003 do 2011 in je precej naškodila podobi nekdanje zvezde Manchester Uniteda. Kljub vsemu pa ga je družina podprla, edini ki je stopil na stran manj znanega brata, je bil oče, ki Ryanu še danes ni odpustil.

Rhodri Giggs | Avtor: Profimedia Profimedia

Ryan se je sicer po nekaj mesecih bratu javno opravičil zaradi afere ter poudaril, da mu je žal ter da se ni zavedal, kaj resnično počne. Toda odnosa z bratom to ni popravilo.

Rhodri se je sicer kar nekajkrat pojavil v medijih, kjer je razkril, da se z bratom in preostankom družine (z izjemo očeta), ne pogovarja, toda da verjame, da Ryan še lahko popravi njun odnos, če bi ga le poklical ter svoje besede tudi spremenil v dejanja in začel popravljati njun skrhan odnos.

Ryan Giggs je v Manchestru že 20 let in bo kot igralec vsaj še eno leto. (Foto:  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V zadnjih letih je sicer zgodba o bratih Giggs nekoliko potihnila in se o njej ni veliko pisalo, vse skupaj pa je znova nekoliko prišlo na dan z "maščevalno" Rhodrijevo reklamo.

Rhodri Giggs namreč v brilijantni reklami za angleško stavnico PaddyPower deli poučne nasvete o življenju in vse, o čemer govori ter kar počne, spominja na njegovega slavnega brata.

"Jaz sem Rhodri Giggs in želim vam povedati nekaj besed o zvestobi," so prve besede Rhodrija, ki oglas nadaljuje: "V življenju sem bil vedno zvest."

Epska reklama nosi sporočilo, da se ne moremo zanesti na zvestobo, obenem pa med vrsticami močno okrca Rhodrijevega slavnega brata, saj v reklami polni simbolizma Rhodri slepo verjame ženi, da gre resnično po nakupih...

Komentarjev 2
  • Avatar Alicia_Coull
    Alicia_Coull 15:40 04.julij 2019.

    Google plača 17385 $ - 28736 $ na mesec za delo na spletu od vašega doma za 3-4 ure na dan... Zahvaljujemo se vam, da ste mi dali to izjemno priložnost za dodaten denar od doma... vse je bilo res ...prikaži več in popolnoma je spremenilo moje življenje... vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začneš zaslužiti na spletu, kot sem jaz, tak0 da slediš temu spletnemu dnevniku... ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • kapibara 12:23 04.julij 2019.

    Ni čuden, da je bila potem pri nas "Bratomorna vojna"..

Sorodne novice