Šport > Nogomet
405 ogledov

Liverpool svojemu največjemu zvezdniku onemogočil nastop za reprezentanco

Mohamed Salah Profimedia
Liverpool Salaha ne spusti na reprezentančno tekmo z Angolo.

Angleški nogometni velikan Liverpool svojemu egiptovskemu napadalcu Mohamedu Salahu ne dovoli odhoda v domovino, da bi se priključil reprezentanci v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2022, poroča nemška tiskovna agencija dpa, ki se sklicuje na britanske medije. Razlog so protikoronski ukrepi v Veliki Britaniji.

Velika Britanija Egipt trenutno uvršča na rdeči seznam držav, kar bi za Salaha po kvalifikacijski tekmi med Egiptom in Angolo pomenilo 10-dnevno karanteno v hotelu.

Mohamed Salah | Avtor: Profimedia Profimedia

Tekma med Egiptom in Angolo je na sporedu 2. septembra, Salah pa bi po vrnitvi v Anglijo izpustil gostovanje pri Leeds Unitedu 12. septembra. Bi pa Salah lahko Egiptu pomagal 5. septembra na gostovanju v Gabonu, saj je Gabon na rumenem seznamu in nogometaš bi ob vrnitvi lahko normalno nadaljeval s treningi in tekmovanji.

Egiptovska nogometna zveza je Mednarodno nogometno zvezo zaprosila za posebno dovoljenje, saj si v Egiptu Salaha nujno želijo na obeh tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice