Šport > Nogomet
17162 ogledov

Messi naj bi se za hrbtom PSG pogovarjal s tem klubom, obeta se senzacija

Lionel Messi Epa
Messi naj bi že mesece dogovarjal svoj prestop v MLS, pravijo britanski mediji.

Po poročanju britanskega Athletica naj bi se nogometaš PSG-a in argentinski reprezentant Lionel Messi že mesece v tajnosti dogovarjal za prestop v Inter Miami, čigar lastnik je legendarni David Beckham.

Izjemnemu Argentincu namreč po koncu sezone poteče pogodba s francoskimi prvaki, tako da lahko z novim letom uradno začne pregovore z možnimi novimi delodajalci, poleti pa povsem brezplačno zapusti klub.

Britanski mediji še pišejo, da se Messi še ni dokončno odločil, a da zaenkrat še ni želel podaljšati pogodbe s PSG-om, katero naj bi mu lastniki kluba že večkrat ponudili.

Seveda se dosti piše tudi o "vrnitvi domov" v Barcelono, še posebej potem ko je predsednik kluba Joan Laporta nedavno izjavil, da klub čuti moralno dolžnost, da ponudi Messiju možnost, da kariero zaključi na Camp Nouu.

Po pisanju Athletica pa naj bi bil v boj za Messijev podpis že mesece vključen Inter Miami, kateri naj bi na skrivaj in izza hrbta PSG-a dogovarjal Messijev prihod v ZDA ter tamkajšnji MLS.

Vir iz kluba naj bi britanskim medijem še razkril, da je vodstvo kluba prepričano, da mu bo uspelo dokončati enega najbolj senzacionalnih prestopov zadnjih let.

Messi je sicer v zadnjem času večkrat ponovil, da bi se rad skoncentriral na svetovno prvenstvo v Katarju, ki bo tudi zadnje v njegovi karieri. Šele nato se bo posvetil odločitvi o svoji klubski prihodnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice