Šport > Nogomet
32307 ogledov

Noro, kako je slovenska legenda udarila po vseh, ki jih moti preverjanje PCT-ja

Mladen Dabanovič Epa
Mladen Dabanovič je eden izmed ljudi, ki ga preverjanje PCT pogojev več kot očitno niti najmanj ne moti.

Slovenija je znova razdeljena. Tako kot smo že ves čas razdeljeni na tiste, ki so za cepljenje, in tiste, ki so proti, se zadnje čase delimo na tiste, ki zagovarjajo vse strožje preverjanje PCT pogojev in tiste, ki so proti preverjanju in omejitvam osnovanih na omenjenih pogojih.

Slednje bi nato lahko delili še na tiste, ki (na srečo) razumejo, da jim navadni uslužbenci (zelo pogosto študentje, ki delajo za študentski minimum), od katerih se zahteva, da omenjene pogoje tudi preverjajo, niso ničesar krivi, in tiste, ki tega ne razumejo, ampak to je že čisto druga tema...

Mladen Dabanovič | Avtor: Epa Epa

Legendarni slovenski nogometni vratar, član naše zlate generacije Mladen Dabanovič, več kot očitno spada v skupino, ki se strinja s preverjanjem PCT pogojev, oziroma vsaj razume, da mu navaden uslužbenec pri tem ni čisto nič kriv.

Preko svojega Twitter profila je tako delil zelo zanimivo objavo, s katero si je močno privoščil čisto vse, ki so po zadnjem vladinem odloku ogorčeni zaradi domnevnega kršenja njihovih pravic, ko morajo ob vstopu na določena javna mesta ob pogoju PCT uslužbencem predložiti še osebno izkaznico.

"Zjutraj pokazal fantu (prijaznemu študentu) na bencinskem servisu zraven potrdila še osebno... Cel dan me 'duši' kakšno kratenje človekovih pravic je to in me nažira ta brutalen vdor v mojo zasebnost," se je s polno merico sarkazma oglasil legendarni slovenski nogometaš, ki je branil za našo reprezentanco tako na zgodovinskem prvem Euru leta 2000, kot na prvem Svetovnem prvenstvu leta 2002.

Dabanovič, ki je med leti 1998 in 2003 zbral 25 nastopov za našo reprezentanco, je sicer v času koronavirusa že večkrat izrazil svojo podporo cepljenju ter prav nasprotnike cepljenja označil kot glavne krivce za tako imenovane "lockdowne", ki močno škodijo tudi slovenskemu športu.

Cepljenje Ima jih dovolj Šport Slovenska legenda besno po nasprotnikih cepljenja: "Modreci družabnih omrežij...
Komentarjev 11
  • simon30 20:26 13.november 2021.

    Njegovo mnenje bo rešilo Slovenijo pred apokalipso 😂😂😂. Kreten, koga zanimajo njegove težave in mnenja?

  • dd 11:02 11.november 2021.

    Za vse smo torej krivi necepljeni, čeprav je na zdravljenju v bolnicah skoraj polovica cepljenih, ki so naokrog razsajali virus.

  • rd2dmk2 10:02 11.november 2021.

    a veste, stvar je takale. prideš na banko z bančno knjižico in hočeš dvigniti denar pa rečejo osebna. to pomeni da sistem ve , da ima težave in potem te težave prevali na uporabnika. glejte hecno je da je nazadnji ...prikaži večji strani bančne kartice potreben vaš podpis. in potem ta podpis preverjajo. samo če nekdo ukrade vašo kartico, vidi tud vaš podpis in ga se nauči ponaredit. jest tam nimam podpisa. in vsakič , ko se nekdo utakne v to, moram razlagat, da je to zarad moje varnosti, moj denar, ni od banke

Sorodne novice