Šport > Nogomet
21488 ogledov

Mbappe najprej nokavtiral navijača, nato je storil to...

Kylian Mbappe Profimedia
Gledalci niso mogli verjeti očem, ko je naenkrat k njim pritekel veliki francoski nogometni zvezdnik.

Francozi so se tudi na krilih svojega velikega nogometnega zvezdnika Kyliana Mbappeja preko Maroka uvrstili še v svoj drugi zaporedni finale nogometnega svetovnega prvenstva.

A tokrat zvezdnik PSG-a ni navduševal zgolj s svojimi predstavami na igrišču, temveč je presenetil številne nogometne navdušence že s svojo potezo z ogrevanja.

Kamere so namreč ujele francoskega napadalca, kako teče proti tribuni izza francoskega gola, kjer se je opravičil enemu izmed gledalcev, katerega je po nesreči zadel s svojim zgrešenim strelom na gol.

Do incidenta je prišlo tekom ogrevanja, ko je Mbappe grdo zgrešil svoj udarec, močan strel pa je zadel enega izmed gledalcev naravnost v glavo.

Posnetek je tako ujel, kako Mbappe teče proti tribuni, preskoči reklamni pano ter se napoti med gledalce, kjer se eden še vedno drži za glavo.

Eden najboljših nogometašev sveta se mu je nato opravičil ter izmenjal nekaj besed s pretresenim navijačem, ki vsaj po posnetku sodeč še ni dojel, kaj se resnično dogaja.

Morda bo v spomin na Katar domov resnično odnesel modrico na glavi, a tudi neverjeten trenutek, ki ga ne bo nikoli pozabil.

Theo Hernandez Polfinale Šport Imamo šele tretjo državo, ki lahko ubrani naslov

Francoska reprezentanca je sicer v Al Koru v polfinalu svetovnega prvenstva premagala Maroko z 2:0 (1:0) in se drugič zapovrstjo uvrstila v finale. Tam se bo v nedeljo ob 16. uri v Lusailu merila z Argentino, ki je v torek s 3:0 izločila Hrvaško.

V primeru uspeha bodo Francozi postali prva reprezentanca z ubranjenim naslovom svetovnega prvaka po Braziliji 1962.

Komentarjev 1
  • robi2107 09:31 21.december 2022.

    Clickbait. Kako vas ni sram dajat take zavajujoče naslove?

Sorodne novice