Šport > Nogomet
964 ogledov

Šok v Ljudskem vrtu! Ali je Darko Milanič ponudil odstop?

Darko Milanič Profimedia
Ali je Darko Milanič zaključil svojo trenersko epizodo pri Vijoličastih?

Po za sedaj še neuradnih informacijah naj bi Darko Milanič odstopil s položaja trenerja Maribora. Govorice, da je trofejni mariborski trener športnemu direktorju Zlatku Zahoviću ponudil svoj odstop, so se danes razširile po Mariboru, a iz kluba zaenkrat še ni bilo nobenega uradnega odziva.

Prvi so novice v javnost posredovali pri športnem dnevniku Ekipa, kjer so se razpisali, da naj bi Milanič svoj odstop ponudil v noči iz sobote na nedeljo, po zmagi Maribora nad Sežano s 4:2 v petem krogu državnega prvenstva. Kmalu so se podobne informacije pojavile tudi po številnih forumih in spletnih klepetalnicah.

NK Maribor : Sežana 1. SNL Šport Maribor se v končnici rešil pred novo veliko blamažo

Milanič naj bi tako podlegel pritisku navijačev, ki po neuspešnem vstopu v tekmovalno sezono že nekaj časa zahtevajo njegov odstop. Prepričala jih ni niti zelo slaba sobotna predstava ob prvi letošnji ligaški zmagi Maribora.

Iz Maribora zaenkrat novice še ne želijo komentirati, so pa potrdili, da se je Milanič danes zadrževal na stadionu, če pa je vodil trening, ali imel kakšne druge opravke, pa niso želeli odgovoriti. Milaniča sicer pogodba z Mariborom veže do leta 2021.

Komentarjev 1
  • mizimazi 18:43 11.avgust 2019.

    Mala retoricno-debilna izoljanska pickica zapusti trenersko mesto....

Sorodne novice