Šport > Nogomet
991 ogledov

Trener v igro poslal igralca, ki zaradi potrganih vezi komaj še hodi

Vieirinha Reševalni pas/Twitter
Proslava naslova se ni mogla začeti brez njihovega kapetana.

Nogometaši grškega PAOK-a so v nedeljo osvojili svoj prvi naslov prvaka Grčije po 34 letih. V sodnikovem podaljšku tekme proti Levadiakosu ob rezultatu 5:0 za PAOK pa smo videli verjetno najbolj ganljivo potezo celotnega prvenstva.

Trener domače ekipe, ki je bila tik pred osvojitvijo naslova, Razvan Lucescu, je v 91. minuti tekme v igro poslal svojega kapetana Vieirinho, kljub temu da si je slednji nedavno potrgal križne vezi in komaj še hodi.

Toda Lucescu si preprosto ni želel, da bi šampionska proslava naslova minila brez njegovega zvestega kapetana, ki je takoj ob prihodu na igrišče tudi prejel svoj kapetanski trak. Njegov vstop v igro pa so pospremili aplavz in solze.

"Zelo sem srečen zaradi soigralcev, kaj lepšega si niti nisem mogel želeti. Na žalost ne morem skakati z njmi. V čast mi je, da so navijači skandirali moje ime, ta naslov pa bi posvetil svoji družini," je po čustvenem dogodku povedal Vieirinha.

PAOK navijači Video Šport Navijači zažgali avtocesto
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice